Od legendární RPG až ke kačeru Donaldovi, co má pro naše telefony připravený červen?
i Zdroj: Vlastní
Témata Diablo Immortal Článek Od legendární RPG až ke kačeru Donaldovi, co má pro naše telefony připravený červen?

Od legendární RPG až ke kačeru Donaldovi, co má pro naše telefony připravený červen? | Kapitola 3

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

1. 6. 2022 14:50

Seznam kapitol

1. Diablo Immortal 2. Arida: Backland’s Awakening 3. Disney Mirrorverse

Za poslední rok jsme byli nejednou překvapení z pozornosti, kterou začaly herní společnosti ubírat na mobilní telefony. Aby ne, procesory se vyvíjí rychle a Jetpack Joyride již není nejkrásnější hrou, kterou si můžeme zahrát. Tituly jako Genshin Impact, Call of Duty či Vainglory by mohly z fleku graficky konkurovat pár let starým hrám na PC. Vznikají tedy nové možnosti a nebylo by moudré jich nevyužít. Červen tuto myšlenku jasně podporuje, jelikož máme v kalendáři tituly, kvůli kterým ten den volna možná bude třeba.

Reklama

Disney Mirrorverse

Že jste nikdy nepřemýšleli o hře, kde by kapitán Jack Sparrow po boku Judy Hopkavé a kačera Donalda bojoval jakožto strážce galaxie proti zlu? Disney přesně takový nápad dostalo a na 23. června má připravený akční crossover několika Disney značek s týmovým RPG z pohledu třetí osoby. Jednotlivé postavy mají odlišné třídy, a proto bude třeba je co nejlépe zkombinovat pro hladký průchod příběhem. Třídy to jsou standardní, tedy nic, co bychom neznali. Sulley z příšerek s.r.o. je samozřejmě tank se všemi bonusy, které s touto třídou přicházejí, zatímco taková Elsa z Ledového Království je bojovnicí na dálku pomocí magie.

Onen příběh ještě nebyl nijak zveřejněn, ale dle traileru se octnete v paralelní dimenzi za zrcadlem, kde na vás bude čekat skrytá síla, kterou musíte překonat a zachránit tak vlastní galaxii. Zároveň, pokud se zaregistrujete do hry už nyní, čeká na vás bonus při startu hry. A to se vyplatí!

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama