Novinky z nezávislé scény - květen 2021
i Zdroj: Hrej.cz
Témata Článek Novinky z nezávislé scény - květen 2021

Novinky z nezávislé scény - květen 2021 | Kapitola 3

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 5. 2021 19:00

Seznam kapitol

1. ROZDOVÁDĚNÍ DŮCHODCI A KAPKA DOBRÉHO VÍNA 2. JÍZDA NA PRKNĚ A KAŽDODENNÍ ŽIVOT 3. POSLEDNÍ ŠICHTA ZHRZENÉHO DETEKTIVA

Pravidelný výběr těch nejzajímavějších her, které sice nespadají do kategorie kasovních trháků, zato jsou ale mnohdy daleko zajímavější než některé AAA tituly.

Reklama

The Wild at Heart

Zalíbila se vám Kena: Bridge of Spirits? Studio Ember Lab zaujalo krásnou grafikou a také roztomilými přisluhovači, kteří jsou hlavní hrdince nápomocni. Podobný mechanismus využívá také The Wild at Heart.

Děti ztracené v hlubokém lese se spoléhají na malé magické potvůrky, s nimiž je pobíhání po okolí o něco veselejší. Hlavní protagonisty by zřejmě následovaly až do horoucích pekel, navíc poslušně reagují na jednoduché povely, třeba když je potřeba něco rozbít, vybudovat novou cestu, bránit svého pána nebo sebrat ze země užitečné věci.

Vizuál připomíná pohádkovou knížku pro ty nejmenší čtenáře. Autoři slibují, že si dosyta užijete prozkoumávání barevného světa plného jeskyní, ostrůvků a starobylých svatyní, nechybí hádanky a další tajemství.

The Wild at Heart je k dispozici na PC a na konzolích Xbox.


Pecaminosa 

Možná i vy s radostí vzpomínáte na detektivku L.A. Noire. Pokračování bohužel nevyšlo (a zřejmě nikdy nevyjde), existují ale tvůrci, kteří se zážitky Cola Phelpse inspirovali v tvorbě vlastních her. Třeba studio Cereal Games a jejich Pecaminosa.

Akční RPG sleduje příběh bývalého detektiva z městečka Pecaminosa. Zhrzený John Souza hledá štěstí na dně flašky, sám už ani nedoufá, že by měl někdo zájem o jeho služby. Je proto trochu překvapen, když se na něj obrátí duch zesnulého mafiána. John se následně vydává najít jeho bývalé kumpány.

Ve hře navštívíte tradiční místa plná hříchu, ať už jde o nevěstinec, kasíno, obchod s chlastem nebo policejní stanici. Musíte ale být neustále ve střehu, město se totiž hemží všemožnými darebáky, John by tedy raději měl být připraven na divoké potyčky a přestřelky. Nabyté zkušenosti se pak rozdělují v systému L.I.F.E. (štěstí, inteligence, síla, výdrž), který vás snad udrží na živu, než zvládnete splnit zadaný úkol. 

Autoři slibují, že jste ještě nic takového nehráli. Hra zřejmě má jisté kouzlo, možná i díky tomu míří krom PC také na konzole Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch.

Dočkají se důchodci zaslouženého odpočinku? Bude letos dobrá úroda? A přežije John Souza poslední zakázku? Na tyto otázky už budete muset odpovědět vy sami. Dejte nám pak vědět, jak to celé dopadlo.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama