Vinařský tycoon Hundred Days vyjde, snad v říjnu, i na mobilní platformy
i Zdroj: Hrej.cz
Hundred Days Novinka Vinařský tycoon Hundred Days vyjde, snad v říjnu, i na mobilní platformy

Vinařský tycoon Hundred Days vyjde, snad v říjnu, i na mobilní platformy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 9. 2021 10:37

Pravidelným čtenářům naší rubriky nezávislých souhrnů jistě neunikl kouzelný titul Hundred Days, ve kterém se hráč může stát vinařem. Obhospodařování vinic, pilování technologií ve výrobně, monitorování zrání a především postupné učení postupu, jak dojít k nejlepšímu vínu pod sluncem, zatím můžete zažívat jen na PC, vedle oznámeného Switche se ale hra podívá i na iOS a Android.

Reklama

  • Hundred Days vyjde na mobily, zřejmě už v říjnu
  • V zimě dorazí i na Switch

A zatímco na Switch verzi budeme muset počkat až do konce letošního roku, mobilní platformy se zřejmě dočkají přesně za měsíc. Na App Storu se totiž objevilo datum 13. října.

Hundred Days vyvinulo studio Broken Arms Games a vyšlo 13. května letošního roku. Kromě obligátní stavby vinic a zázemí pro výrobu produktů přináší poměrně podrobný systém dotváření produktu. Hráč se přiučí tomu, jak víno zraje, jakou roli hrají odrůdy a především jak výsledek ovlivňuje počasí a střídání ročních období během růstu a dozrávání révy.

V současnosti jsou recenze na Steamu spíše smíšené. Hráči pozitivně hodnotí stylizaci nebo podrobnost systému výroby vína, kritizují ale příliš ukecané, hutné a otravné příběhové pozadí, neintuitivní ovládání a absenci tutorialů, které by do komplikované hratelnosti uvedly nového hráče. Obecně se pak často opakuje motiv „vážně bych tuhle hru chtěl mít rád, ale…“. Na druhou stranu se zřejmě s dalšími aktualizacemi titul postupně zlepšujue. Na mobilech a Switchi bychom tak mohli dostat výrazně odladěnější zážitek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama