INVAZE 2021 | Ohlédnutí | Bojovky a hack 'n' slash
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka INVAZE 2021 | Ohlédnutí | Bojovky a hack 'n' slash

INVAZE 2021 | Ohlédnutí | Bojovky a hack 'n' slash

Redakce

Redakce

21. 12. 2021 17:05

Komunitní část letošní ankety INVAZE 2021, ve které volíte nejlepší hry uplynulého roku, odstartovala. V průběhu měsíce vám ve shrnujících textech připomínáme pět favoritů nebo nejúspěšnějších projektů, které v dané kategorii/žánru vyšly. Nemusí jít nutně o skutečně nejlepší hry, o těch ostatně rozhodnete hlasováním vy!

Reklama

Bojovky jsme letos spojili s hack 'n' slash tituly, jelikož k sobě tyto žánry mají velmi blízko, rozhodně jde z našeho pohledu jde o lepší fúzi než v případě kombinace se sporty. Samozřejmě nechybí tituly s anime stylizací, najdou se ale i tradičnější počiny, vybere si tedy opravdu každý.


 

Guilty Gear -Strive-

11. června (Arc System Works | PC, PlayStation 4, PlayStation 5)

Série Guilty Gear patří mezi zavedené značky, je tedy logické, že se další díl s podtitulem -Strive- v komunitě netrpělivě vyhlížel. Hra sice zpočátku trpěla na drobné technické nedostatky, ve finále ale přinesla odladěný souboják, perfektní grafickou prezentaci a špičkový soundtrack.

Recenze Guilty Gear -Strive-, bojovky, kterou musíte zažít
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze Guilty Gear -Strive-, bojovky, kterou musíte zažít

9. 7. 2021 19:25

Letos jakoby se s bojovkami roztrhl pytel. A co víc, většina z nich je skutečně povedená. Platí to i pro hudebně důkladně…


 

Scarlet Nexus

24. června (Bandai Namco | PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5)

Následuje první zástupce příbuzného hack 'n' slash. Jde o zdařilé anime Scarlet Nexus, které přetéká i do dalších žánrů, v neposlední řadě se jedná také o JRPG. Hra přinesla mutanty, rozbořená města i magii, to vše autoři zabalili do kyberpunkových kulis. 

Recenze Scarlet Nexus, kyberpunkového postapo nářezu
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze Scarlet Nexus, kyberpunkového postapo nářezu

15. 7. 2021 19:45

Kyberpunk, magie, rozbořená města, odporní mutanti a divoká anime stylizace. Ano, mluvíme o Scarlet Nexus. Jak tahle novinka…


 

No More Heroes III

27. srpna (Grasshopper Manufacture | Nintendo Switch)

Letos se vrátil také tvrďák Travis Touchdown, pro kterého autoři přichystali celkem tradiční úkol, a sice záchranu světa. Tentokrát si vzal na paškál galaktický žebříček superhrdinů, jímž se musel probojovat až na jeho vrchol. Hra příjemně překvapí stylizací, humorem, o něco horší je zpracování otevřeného světa a obecně grafika.

Recenze No More Heroes III, závěrečné kapitoly asi nejšílenějšího hack'n'slash na trhu
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze No More Heroes III, závěrečné kapitoly asi nejšílenějšího hack'n'slash na trhu

7. 9. 2021 12:15

Legendární akční hrdina Travis Touchdown se naposledy vrací, aby nakopal zadky všem příšerám a... vytřel pár záchodů. Jak…


 

Nickelodeon All-Star Brawl

5. října (Ludosity | PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch)

Bojovka Nickelodeon All-Star Brawl přinesla rvačku kreslených postaviček z animáků americké kabelovky (SpongeBob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Loud House, Danny Phantom, Aaahh!!! Real Monsters, The Wild Thornberrys, Hey Arnold! a další). Ve své podstatě jde o variaci na Super Smash Bros. Ultimate, k tomu už asi není potřeba nic dodávat.


 

Asterix & Obelix: Slap them All!

25. listopadu (Microids | PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch)

Závěrem si dáme grandiózní fackovanou v podání nestárnoucích postaviček Asterixe a Obelixe. Neohrožení Galové se vrhají vstříc rozklepaným Římanům, s nimiž předvádí kejkle, jaké můžete znát z kreslených i hraných filmů. Po herní stránce sice nejde o kdovíjak povedou rubačku, fanouškům by ale rubanice mohla udělat radost.


 

A to byly největší/nejzajímavější bojovky a hack 'n' slash hry letošního roku. Do čtenářské ankety ovšem zasáhnou i další povedné tituly, které to budou, to už záleží hlavně na vás. Hlasování začalo, můžete tedy vyjádřit svůj názor!

Generálním partnerem je společnost Lenovo se svými výkonnými notebooky Lenovo Legion. Notebookům z této řady jsme se také věnovali v dedikovaných recenzích, ať už vás zajímá dostupnější Lenovo Legion 5 Pro nebo nekompromisní Legion 7.

INVAZE 2021 - Komunitní část
i Zdroj: Hrej.cz

INVAZE 2021 - Komunitní část

A je to tady, hlasování o nejlepších hrách roku 2021 právě začíná. Kdo se letos dostane na bednu? O tom můžete rozhodnout i…

9. 12. 2021 18:00
2
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama