INVAZE 2021 | Ohlédnutí | Závody
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka INVAZE 2021 | Ohlédnutí | Závody

INVAZE 2021 | Ohlédnutí | Závody

Redakce

Redakce

11. 12. 2021 13:55

Komunitní část letošní ankety INVAZE 2021, ve které volíte nejlepší hry uplynulého roku, odstartovala. V průběhu měsíce vám ve shrnujících textech připomínáme pět favoritů nebo nejúspěšnějších projektů, které v dané kategorii/žánru vyšly. Nemusí jít nutně o skutečně nejlepší hry, o těch ostatně rozhodnete hlasováním vy!

Reklama

I letos měli z čeho vybírat fanoušci závodění a automobilismu. AA tvorba tradičně značně převyšovala špičkové tituly, na své si ale přišli jezdci na okruzích, rally i příznivci čistě arkádové zábavy.


 

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4

8. března (Milestone | PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5)

Na začátku roku tradičně dorazilo italské studio Milestone s dalším dílem licencovaného motokrosu Monster Energy Supercross. Už dávno neplatí, že Milestone tvoří jen příšerné paskvily, právě série se zeleným energy drinkem ve jméně patří k těm nejlepším závodům se zábavnou fyzikou, slušnou grafikou i zajímavou nabídkou licencovaného obsahu. Čtyřka je sice oproti povedené trojce malým krokem zpět, špatná ale rozhodně není.

Monster Energy Supercross 4
i Zdroj: Hrej.cz

Monster Energy Supercross 4

19. 3. 2021 15:24

Studio Milestone se už počtvrté vrhá na stadiony plné řvoucích motorek brodících se v bahně. Povedlo se posunout sérii…


 

F1 2021

13. července (Codemasters | PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5)

S novým ročníkem se vytasil i formulový oddíl britských Codemasters. Monoposty Formule 1 vyrazily v klasicky slušné formě a přinesly několik zajímavých vylepšení, postupem roku pak dostávaly spoustu vylepšení a obsahových dodatků včetně tří nových okruhů.

Recenze F1 2021, skvělé formulové hry, ve které to můžete vrátit Hamiltonovi
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze F1 2021, skvělé formulové hry, ve které to můžete vrátit Hamiltonovi

20. 7. 2021 13:05
2

Jeden pandemií poznamenaný rok se s druhým pandemií poznamenaným rokem sešel a situace v herním průmyslu je opět kritická.…


 

WRC 10

31. srpna (KT Racing | PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch)

Další série přicházející recipročně je WRC od francouzských KT Racing. Desátý díl přinesl větší zaměření na historickou rallye, s licencovanými speciály jste se tedy mohli projekt například Akropolí nebo po Novém Zélandu v dobových kulisách. WRC 10 sice nepřineslo žádný výraznější posun oproti předchůdci, lepší a navíc licencované rallye ale letos určitě nedostanete.

Recenze WRC 10, plně licencovaného rallye plného vzpomínek
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze WRC 10, plně licencovaného rallye plného vzpomínek

20. 9. 2021 14:00

Licenci WRC sice od roku 2023 přebírají Codemasters, francouzské studio KT Racing pod vedením vydavatelství Nacon ale nehází…


 

Hot Wheels Unleashed

30. září (Milestone |  PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch)

Arkádové Hot Wheels Unleashed patří k největším příjemným překvapením letošního roku. Závody na ikonických oranžových drahách původně působily dost nezajímavým dojmem, Milestone ale doručili parádní arkádovou zábavu s obří nabídkou krásně zpracovaných autíček, které těší především sběratele “hotvýlsů”.

Recenze Hot Wheels Unleashed, arkádové závodní nirvány
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze Hot Wheels Unleashed, arkádové závodní nirvány

30. 9. 2021 15:30

Nejnovější zářez do arkádového závodění od matadorů z Milestone slibuje především reálie autíček Hot Wheels a také rychlou,…


 

Forza Horizon 5

4. listopadu (Playground Games | PC, Xbox One, Xbox Series)

Největším favoritem v kategorii závodů je pro letošek rozhodně Forza Horizon 5. Pátý díl arkádové open-world série, která se vyprofilovala ve v podstatě nejúspěšnější a nejoblíbenější závody na světě, ke kterým se dostávají i hráči kterým jsou auta cizí, opět zabodoval. Exotické Mexiko v kombinaci s obrovskou nabídkou rozmanitého obsahu, početným balíčkem aut a fantastickou grafikou dělají z Forzy Horizon 5 jasný hit.

Recenze Forza Horizon 5, pátého festivalu rychlosti
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze Forza Horizon 5, pátého festivalu rychlosti

4. 11. 2021 08:01

Forza Horizon se během let vyprofilovala v etalon arkádového závodění v otevřeném světě. Daří se kvality značky dále…


 

A to byly největší/nejzajímavější závodní hry letošního roku. Do čtenářské ankety ovšem zasáhnou i další povedné tituly, které to budou, to už záleží hlavně na vás. Hlasování začalo, můžete tedy vyjádřit svůj názor!

Generálním partnerem je společnost Lenovo se svými výkonnými notebooky Lenovo Legion. Notebookům z této řady jsme se také věnovali v dedikovaných recenzích, ať už vás zajímá dostupnější Lenovo Legion 5 Pro nebo nekompromisní Legion 7.

INVAZE 2021 - Komunitní část
i Zdroj: Hrej.cz

INVAZE 2021 - Komunitní část

A je to tady, hlasování o nejlepších hrách roku 2021 právě začíná. Kdo se letos dostane na bednu? O tom můžete rozhodnout i…

9. 12. 2021 18:00
2
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama