Co přinesla prezentace Ubisoft Forward?
i Zdroj: Hrej.cz
Témata Článek Co přinesla prezentace Ubisoft Forward?

Co přinesla prezentace Ubisoft Forward? | Kapitola 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 6. 2021 03:00

Seznam kapitol

1. ŠÍLENÍ KRÁLÍCI, ZTRACENÁ PANDORA A LEKCE HRY NA KYTARU 2. BONUSOVÝ OBSAH 3. FILMOVÉ OKÉNKO

Také Ubisoft si na letošní E3 připravil speciální prezentaci. Pokud jste Ubisoft Forward nestihli, zkuste se začíst do shrnujícího článku, v němž najdete vše podstatné.

Reklama

ASSASSIN’S CREED VALHALLA

Prostor byl samozřejmě věnován také dodatečnému obsahu pro tituly, které už jsou nějakou dobu na světě. Eivor z Assassin’s Creed Valhalla se pomalu chystá na dobyvačnou plavbu do Francie. The Siege of Paris přinese nové schopnosti a zbraně, navíc se vrací k infiltračním black box misím, v nichž budou mít hráči více svobody v plnění konkrétních cílů. Expanze vyjde během léta. Další novinkou je režim Discovery Tour zaměřený na mírumilovné prozkoumávání zdejšího světa. Ubisoft také potvrdil, že obsahová podpora bude pokračovat i příští rok.


RAINBOW SIX SIEGE

Krom operátorů z Extraction přišla řeč i na profíky z Rainbow Six Siege. Populární taktická akce se 30. června objeví v nabídce služby Stadia, s čímž se pojí i podpora meziplatformního hraní. To se však omezuje právě na cloudové služby (Stadia + Luna) a PC verzi. Separátní skupinu pak tvoří hráči na konzolích, kde se tato možnost spustí začátkem příštího roku. V případě cross-progression pak už žádné limity nejsou. Animovaný trailer pak odhalil North Star, s níž se nabídka postav v nejbližších dnech rozroste.


WATCH DOGS LEGION

Městská akce Watch Dogs Legion brzy přivítá staré známé z předchozích dílů. Rozšíření s přídomkem Bloodline vrací do hry Aidena Pearce a Wrenche, do Londýna přivezou vlastní problémy zabalené v doplňujících misích. DLC se zpřístupní 6. července. 


GHOST RECON BREAKPOINT

Ubisoft během prezentace poukázal na jedno kulaté výročí. Značka Ghost Recon totiž slaví 20 let své existence, což znamená, že se i Breakpoint dočká dalších updatů. Zatím ale nebylo řečeno, o co konkrétně půjde.


THE CREW 2

Pěknými čísly se pochlubili také autoři The Crew. Od roku 2014 se ve hrách ukázalo přes 30 milionů lidí, není tedy divu, že se chystá doplňující obsah. Půjde o nové vozy a hlavně další Motorflix show. Ta odstartuje začátkem července.


BRAWLHALLA X TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES

Doba přeje crossoverům, což brzy pocítí i Želvy Ninja. Už 16. června totiž předvedou své hmaty, chvaty, údery a kopy v bojovce Brawlhalla.


TRACKMANIA

I auta potřebují dovolenou! Alespoň tedy ta z Trackmanie. Aktivní odpočinek začne v červenci, kdy se ve hře zpřístupní odlehčený Royal režim plný kluzkých překážek a cachtání ve vodě. 


FOR HONOR

Objevil se také vyprahlý trailer k dalšímu obsahu pro bojovku For Honor. Na bojištích tentokrát úřadují přízraky posedlí válečníci, jejichž smrt může znamenat klíčovou výhodu v boji proti nepříteli. Do hry se dostávají noví bojovníci, zbraně, mapy a další obsah.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama