Souhrn z prezentace Microsoftu. Kam se podělo Halo Infinite?
i Zdroj: Hrej.cz
Témata Článek Souhrn z prezentace Microsoftu. Kam se podělo Halo Infinite?

Souhrn z prezentace Microsoftu. Kam se podělo Halo Infinite? | Kapitola 3

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 8. 2021 08:00 4

Seznam kapitol

1. STAŘÍ ZNÁMÍ 2. NOVÁ OZNÁMENÍ 3. A DÁL?

První prezentaci letošního Gamescomu máme za sebou, přichází tedy na řadu obligátní souhrn, v němž najdete vše podstatné, co se na show v podání Microsoftu objevilo.

Reklama

SEA OF THIEVES - MAYHEM SHIP SET

Co nám zbylo? Povinnou zastávkou je samozřejmě Sea of Thieves. zatímco na E3 byl představen chytrý a propracovaný crossover se značkou Pirates of the Caribbean, na Gamescom zbyla pouze loď s tématikou Borderlands v balíčku Mayhem Ship Set. 


HUMBLE GAMES

Microsoftu se kupodivu i nadále daří hledat nové partnery, s jejichž pomocí by mohl obohatit nabídku služby Xbox Game Pass. V rámci konference byla oznámena spolupráce s Humble Games, což pro hráče znamená jediné - do budoucna se mohou těšit na celou řadu nezávislých her. Sem ostatně patří i zmíněná střílečka Into the Pit. Z dalších titulů lze zmínit skákačky Bushiden a Flynn: Son of Crimson, RPG Archvale, dále pak Midnight Fight, Unsighted a další.


XCLOUD GAMING

Krom služby Xbox Game Pass Microsoft sází také na xCloud. Cloudové hraní bylo doposud k dispozici na PC a mobilních platformách. Závěrem roku se však zpřístupní také na konzolích Xbox Series a Xbox One. Pro hráče na nové generaci to znamená možnost vynechat stahování a pustit se rovnou do hraní, majitelé Xboxu One se zase dostanou k titulům, které již na této platformě nejsou dostupné. To ovšem platí pouze pro podporované hry. Dle Microsoftu by jich do začátku mělo být minimálně 100.


Kam se podělo Halo: Infinite? Tato otázka trápí hráče zeleného týmu asi nejvíce. Před Gamescomem se proslýchalo, že by konečně mělo dojít na oznámení konkrétního termínu vydání, je ostatně na čase. Stále je zde malá šance, že se tak stane na dnešní Opening Night Live.

To samé zřejmě platí pro další tituly pod křídly Microsoftu, kam nově spadá i Bethesda. Třeba Starfield si odbyl působivou premiéru na E3, od té doby jsme o něm ale prakticky nic neslyšeli. Uvidíme dnes večer. Opening Night Live startuje ve 20:00.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama