Souhrn z prezentace Microsoftu. Kam se podělo Halo Infinite?
i Zdroj: Hrej.cz
Témata Článek Souhrn z prezentace Microsoftu. Kam se podělo Halo Infinite?

Souhrn z prezentace Microsoftu. Kam se podělo Halo Infinite? | Kapitola 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 8. 2021 08:00 4

Seznam kapitol

1. STAŘÍ ZNÁMÍ 2. NOVÁ OZNÁMENÍ 3. A DÁL?

První prezentaci letošního Gamescomu máme za sebou, přichází tedy na řadu obligátní souhrn, v němž najdete vše podstatné, co se na show v podání Microsoftu objevilo.

Reklama

STRAY BLADE

Během akce přece jen došlo i na nová oznámení. Fanoušci souls-like her nyní možná netrpělivě vyhlíží Elden Ring a další projekty od FromSoftware, radost by jim ale mohla udělat i novinka Stray Blade, která se během příštího roku ukáže na platformách Microsoftu. Oproti jiným hrám tohoto žánru je podstatně barevnější, což je příjemná změna, potěší také chlupatý společník, který se evidentně bude starat o úpravu výbavy a obchod. 


CRUSADER KINGS III NA KONZOLÍCH

Některé hry mohou konzolisté hráčům na PC jen tiše závidět. Do této kategorie spadá i povedený třetí díl strategie Crusader Kings. Možnosti dnešní doby jsou však nevídané, brzy se tedy objeví i verze pro konzole Xbox Series a PlayStation 5, na níž Paradox Interactive spolupracuje se studiem Lab42. Zatím však není známo, kdy port na konzole vyjde.


INTO THE PIT

Možná jste si také všimli, že jsou v poslední době v módě retro střílečky. O zájem hráčů zabojuje také first-person akce Into the Pit, která navíc nabídne rogue-lite elementy. V hlavní roli se objeví člen kouzelnické rodiny, jenž bude mít za úkol prověřit zvěsti o démonickém portálu poblíž jedné prokleté vesnice. Novinka se objeví 19. října.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama