Recenze SteelSeries Aerox 5, velkého adepta na nejlepší myš současnosti
i Zdroj: SteelSeries
Hardware Článek Recenze SteelSeries Aerox 5, velkého adepta na nejlepší myš současnosti

Recenze SteelSeries Aerox 5, velkého adepta na nejlepší myš současnosti | Kapitola 3

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 5. 2022 09:00

Seznam kapitol

1. BALENÍ A VZHLED 2. VÝKON/POUŽÍVÁNÍ 3. SOFTWARE, ZÁVĚR

Svět herních myší se neustále vyvíjí a spíše než že by výrobci reagovali na hráče, je to často naopak. Výrobci periferií přináší různé novinky, které se s odstupem času ukázaly jako správné. Čím dál tím více hráčů třeba přechází na lehčí myši, přičemž ještě pár let nazpět (a bez pochyb i nyní) stále existuje velká část hráčů, kteří si myslí, že by bez své těžké (více jak stogramové) váhy nehráli tak dobře.

Reklama

SOFTWARE

SteelSeries dlouhodobě nabízí softwarový ekosystém SteelSeries GG, který kromě práce s periferiemi nabízí i funkci Moments, díky které můžete zachytit důležité momenty ve hře. Testovací funkce Sonar vám dovolí rozdělit zvuk na herní a komunikační segment, záložka Giveaways pak nabízí několik speciálních nabídek pro uživatele SteelSeries. Nás ale zajímá část Engine.

Recenze SteelSeries Aerox 5, velkého adepta na nejlepší myš současnosti
i Zdroj: Radek Raudensky | Hrej.cz

Bohužel se software stále moc neaktualizoval, tudíž samotné prostředí nastavení je poměrně zastaralé, samozřejmě ale funguje dle očekávání. Můžete si nastavit citlivost, osvětlení, jednotlivá tlačítka i akceleraci, polling rate nebo angle snapping. Software je zkrátka funkční, ale hodilo by se přizpůsobení i moderního základu.

ZÁVĚR

Aerox 5 je opravdu skvělá myš. SteelSeries se podařilo pomocí designerských vychytávek a nových technologií vytvořit ultralehkého hlodavce, nabízejícího obrovské množství různých funkcí. Pokud hledáte novou myš a chcete především nekompromisní kvalitu spojenou s mnoha funkcemi, skutečně na budete marně hledat lepší produkt, než právě tento. Jediné, co brání zisku titulu „nejlepší myš  současnosti“ je baterie a cena, kterou stále zvládá G Pro X lépe. Kdybych se ale já osobně měl rozhodovat mezi těmito dvěma, rozhodně sáhnu pro SteelSeries Aerox 5. Doporučená cena myšky je přibližně 3 700 korun.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama