Hardware Článek Recenze Rival 3 Wireless, kompaktní myšky pro cestovatele

Recenze Rival 3 Wireless, kompaktní myšky pro cestovatele | Kapitola 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 6. 2021 09:55

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED A SOFTWARE 2. FUNKCE, ZÁVĚR

SteelSeries vyšlo naproti i těm, kteří nepotřebují lehké a barevné myšky, ale co nejjednodušší řešení. Jak dopadl tento vstup?

Reklama

FUNKCE A POUŽÍVÁNÍ

Rival 3 Wireless sice působí jako kancelářská myš, vnitřnosti jsou ale patřičně herní. Senzor je vlastní SteelSeries TrueMove Air, který dodá až 18 tisíc CPI, až 400 IPS, akceleraci až 40G a polling rate maximálně 1000 Hz. Díky tomu všemu je snímání přesné, zkrátka takové, jaké byste od herní myši čekali. Obrovskou výhodou je samozřejmě bezdrátovost, která celému konceptu Rival 3 opravdu sedne, a to i vzhledem k možnostem připojení – vedle 2,4 GHz je totiž možné propojit koncové zařízení i skrze Bluetooth.

Recenze Rival 3 Wireless, kompaktní myšky pro cestovatele
i Zdroj: Hrej.cz

Samotné používání je vzhledem k zaměření myšky skvělé. Velikostně dobře padne do ruky, hmotnost je i vzhledem k velikosti příjemná a Rival 3 působí v ruce jistě a bytelně, a to zejména pro claw grip. Boční tlačítka jsou umístěna pohodlně a jediným mínusem, který osobně vnímám, je právě nutné používání baterek – dle mého by bylo použití integrované baterky logičtější a hlavně jistější rozhodnutí.

ZÁVĚR

Jak už jsem zmínil, myška není koncipována pro používání u jednoho stolního počítače na jednom místě. Rival 3 Wireless je určen pro ty, kteří cestují a vyžadují kompaktní, ale herní myšku, kterou lze pohodlně používat v kanceláři, u notebooku i doma u hraní. S takovým očekáváním musíte do koupě jít – pokud čekáte pestré barvy, 80 gramů, nebo macatou velikost, musíte se poohlédnout jinde. Pro svůj účel ale slouží dobře a pokud jí seženete ve slevě – jako třeba nyní na czc.cz za 1300 korun –  jde o super koupi.

Recenze Rival 3 Wireless, kompaktní myšky pro cestovatele
i Zdroj: Hrej.cz
První
Poslední
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama