Hardware Článek Recenze Razer Viper V2 Pro, současného premianta v oblasti bezdrátových myší

Recenze Razer Viper V2 Pro, současného premianta v oblasti bezdrátových myší | Kapitola 3

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 6. 2022 19:00

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED 2. POUŽÍVÁNÍ 3. SOFTWARE, ZÁVĚR

Mnou několikrát psaný názor se neustále potvrzuje. Herní výrobci se snaží navzájem předhánět v tom, kdo přinese ty nejlepší produkty – to je poměrně pochopitelné. V rámci myší to ale znamená přinést celistvý, ale zároveň ten nejlehčí produkt na trhu.

Reklama

SOFTWARE

Software od Razeru je věcí, která rozděluje komunitu na dva tábory – jedni jej milují, druzí nenávidí. Faktem je to, že jde o poměrně náročný software, který ale nabídne velkou možnost úpravy, tedy pokud máte zařízení pro to kompatibilní. V případě Razer Viper V2 Pro je až moc komplexní, jelikož potřebujete nastavit akorát DPI, polling rate a případně výšku zdvihu. Proti propracování softwaru se nedá nic říct, Razer jej má vypilovaný na jedničku. Bylo by ale záhodno si trochu pohrát s optimalizací.

Recenze Razer Viper V2 Pro, současného premianta v oblasti bezdrátových myší
i Zdroj: Radek Raudenský | Hrej.cz

ZÁVĚR

Razer Viper V2 Pro je perfektní myší pro ty nejnáročnější hráče. Nabízí skvělý tvar, nekompromisní váhu a celkové zpracování je na té nejvyšší úrovni. To se zkrátka nedá rozepřít. Razer vsadil kartu na co nejlepší technologie i designerské zpracování, aby dokázal nejen konkurovat, ale vést současným high-end myším. Je tu ale menší problém – cena. Myš se u nás zatím prakticky neprodává, na oficiálním obchodu je ale nabízena za 150 dolarů, tedy přibližně 3500 korun. To je cena, nad kterou se nejeden hráč pořádně zamyslí a chce to hodně argumentů, aby se taková cena dala opodstatnit. Je to bohužel o to těžší, když konkurence během roku zlevnila na cenu o tisíc korun menší. Je ale nutné říct, že Viper a Superlight se zásadně liší ve svém tvaru, Razer nabídne navíc o pár gramů lehčí produkt, lepší konektivitu a příjemnější spínače. Z hlediska technologií a navíc prestiže značky se tak nedá nic vytknout a záleží čistě na osobních preferencích.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama