Hardware Článek Recenze Logitech G335, sluchátek, které oslní hlavně vzhledem

Recenze Logitech G335, sluchátek, které oslní hlavně vzhledem

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 10. 2021 20:00

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED 2. POUŽÍVÁNÍ, MIKROFON, ZÁVĚR

V březnu jsme si v rámci K/DA setu od Logitechu vyzkoušeli a zrecenzovali sluchátka Logitech G733. Nedávno nám do redakce dorazily jejich levnější protějšky – Logitech G335. Ty v rámci "vnitřností" moc velké změny nepřinášejí, tím hlavním downgradem je nutnost připojení skrze kabel, respektive rozhraní jack. Jak sluchátka dopadla si ukážeme v dnešní recenzi.

Reklama

BALENÍ, VZHLED

Co se u Logitech sluchátek tradičně musí ocenit je balení. To je totiž moc hezky vyvedené a vkusně vás přivítá i vnitřní výplň. V balení ale žádné větší dárky nečekejte – po rozbalení najdete jen sluchátka a rozdvojku do jacku pro sluchátka a pro mikrofon. 

Čím ale tato řada headsetů chce zaujmout na první pohled je vzhled. Už před nákupem vás o tom přesvědčí dost velkorysá nabídka barevných kombinací. K dispozici je černá, bílá a mátová, přičemž všechny doplňují i jiné náušníky a textilní most. 

Recenze Logitech G335, sluchátek, které oslní hlavně vzhledem
i Zdroj: Hrej.cz

Vzhledově sluchátka vypadají opravdu skvěle a míří hlavně na nenáročné hráče. Sluchátka jsou vyvedena v plastu a i když zpracování působí spíše levnějším dojmem, výhodou je extrémně nízká hmotnost a překvapivě i slušná bytelnost. S headsetem můžete drsně manipulovat a s plastovou konstrukcí se nic nestane. Nošení je navíc dost pohodlné, a to i díky již zmíněnému textilnímu mostu, který se vaší hlavě přizpůsobí tak akorát – drží, ale netlačí. 

Recenze Logitech G335, sluchátek, které oslní hlavně vzhledem
i Zdroj: Hrej.cz

Znám pár hráčů, kteří by právě za tyto vlastnosti trhali ruce. Závěrem slušné nabídky jsou extrémně příjemné náušníky, které jsou velice měkké. Výsledkem výše zmíněného je produkt, o kterém na hlavě pomalu ani nevíte. Jedinou nevýhodou je slabší utlumení okolního hluku. Závěrem ještě zmíním otočné kolečko zabudované do levé mušle, pomocí kterého lze ovládat hlasitost samotných sluchátek, nikoliv Windows, a sklápěcí mikrofon, který nelze odpojit.

První
Poslední
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama