Recenze HyperX Cloud Alpha Wireless, revoluce v bezdrátových headsetech
i Zdroj: HyperX
Článek Recenze HyperX Cloud Alpha Wireless, revoluce v bezdrátových headsetech

Recenze HyperX Cloud Alpha Wireless, revoluce v bezdrátových headsetech | Kapitola 3

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 5. 2022 20:00

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED 2. POUŽÍVÁNÍ 3. SOFTWARE, ZÁVĚR

Jestli myši právě zažívají masivní postup kupředu co se designerských a technologických věcí týče, měl jsem pocit, že u sluchátek tento vývoj poměrně stagnoval. Bezdrátová technologie je pro ně stále velice drahá, zvuk se posouvá exponenciálně s cenou a výdrž je taková běžná v desítkách hodin. Jenže přišel HyperX.

Reklama

SOFTWARE

HyperX má pro své produkty připravený software NGENUITY. Ten seženete pouze přes Microsoft Store, naštěstí je ale jeho instalace bezproblémová. U těchto sluchátek se bez softwaru neobejdete, respektive nevyužijete jejich plný potenciál. Právě jeho přítomnost vám doplní do systému ovladače, zároveň se vám zpřístupní technologie DTS:X i vestavěný ekvalizér, který nabízí několik presetů a překvapivě opravdu funguje. 

Recenze HyperX Cloud Alpha Wireless, revoluce v bezdrátových headsetech
i Zdroj: Hrej.cz

Mimo to ale software více funkcí nenabízí, každopádně tentokrát to, co v sobě obsahuje, opravdu funguje.

ZÁVĚR

Cloud Alpha Wireless se povedly. Zvukové podání je velice slušné, za což jsem opravdu vděčný, protože onen benefit ve formě baterie je skutečně něco neuvěřitelného a vlastně nikdo netuší, jak to HyperX zvládlo. Posun od 30 hodin v Cloud 2 Wireless k doslovným stovkám hodin u Cloud Alpha je prostě neskutečný a na míle tím překonává i rekordmany u jiných značek. Jediné, co opravdu mrzí, je občasné blbnutí spojením které ale doufám, že tkví v softwaru, nikoliv hardwaru. Výsledkem je opravdu velice slušný headset, který sice patří do high-endových sluchátek i cenou, ale přináší za ní opravdu adekvátní výsledek. Cena sluchátek je stanovena na 5 499 korun.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama