Hardware Článek Recenze HyperX Alloy Elite 2, úctyhodného nástupce, který rozzáří každý stůl

Recenze HyperX Alloy Elite 2, úctyhodného nástupce, který rozzáří každý stůl | Kapitola 3

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 8. 2021 11:00

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED 2. SPÍNAČE 3. POUŽÍVÁNÍ, ZÁVĚR

Druhá generace řady Elite má navázat na úspěšné klávesnice z továrny HyperX. Povedla se?

Reklama

POUŽÍVÁNÍ

Po papírovém zhodnocení přichází na řadu praxe, která je vlastně až nudná. Klávesnice totiž vlastně v ničem příliš nevyniká, ale ani nezapadá. Je to zkrátka zlatá střední cesta, která dělá přesně to, co po ní požadujete. HyperX Red spínače jsou spolehlivé stejně jako klasické červené spínače, které znáte od Cherry, osobně jsem rozdíl posunuté dráhy o 2 milimetry ani nepoznal. Ale to, že je klávesnice „nudná“ není vůbec špatně, vlastně naopak. Dělá totiž všechno dobře, v ničem vás nevyruší a nabízí přesně to, co od mechanické klávesnice požadujete.

Pokud chcete psát, nezklame. Pokud chcete hrát, nezklame. Veškeré aktivity vám Elite 2 nudně odkývá tak, jak byste čekali. Zkrátka je to nudný standart, který se ale vyznačuje krásným osvětlením s ohňostrojem barev pod vašimi prsty. Z hlediska používání jsem na Elite 2 zcela upřímně nenašel jedinou špatnou věc.

Recenze HyperX Alloy Elite 2, úctyhodného nástupce, který rozzáří každý stůl
i Zdroj: Hrej.cz

ZÁVĚR

Jak už jsem v předchozí části napsal, HyperX Alloy Elite 2 je zkrátka nudný standart. Je to smažený řízek s hranolkami – přesně víte, co od toho očekávat, pochutnáte si, ale nezkusíte nic nového. Ale stále je to řízek s hranolkami, tedy výběr, u kterého si pochutnáte a nezklamete se. To stejně platí u Elite 2. Z hlediska funkcí sice nenabízí nic extra, HyperX Red spínače ale dělají svou práci dobře a bonusem celé klávesnice jsou krásné pudinkové klávesy, které rozzáří každý stůl. Na CZC.cz klávesnici momentálně najdete za 2 899 korun, což je podle mě skvělá a velice férová cena.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama