Recenze Cooler Master MM712, malé ale šikovné herní myšky
i Zdroj: Cooler Master
Článek Recenze Cooler Master MM712, malé ale šikovné herní myšky

Recenze Cooler Master MM712, malé ale šikovné herní myšky | Kapitola 3

Radek Raudenský

Radek Raudenský

31. 1. 2023 10:30

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED 2. POUŽÍVÁNÍ 3. ZÁVĚR

Trh herních myší se neustále vylepšuje. Všichni výrobci se snaží přijít s něčím unikátním, s něčím, co někdo před nimi ještě neukázal – jednoduše proto, že tento trh je, oproti třeba sluchátkům či klávesnicím, velice nekompromisní. Pokud se někomu povede dobrý výrobek, jednoduše za ním hráči půjdou a produkty nedotažené do konce zůstanou na skladech, bez zájmu.

Reklama

ZÁVĚR

Obecně musím říct, že mě MM712 překvapila. Když jsem jí viděl vůbec poprvé, říkal jsem si, o co se Cooler Master snažil. Po testování to ale vše naprosto chápu. Myslím si, že právě ona extrémně nízká váha je tím hlavním tahákem myši. Měli jsme tu v minulosti několik pokusů o menší myši, které by sedly buď častým cestovatelům, nebo třeba drobnějším rukám, avšak měly různé negativní vlastnosti, nejčastěji právě nepřiměřenou váhu k rozměrům. Cooler Master tohle ale naprosto eliminoval, vytvořil snad nejlehčí myš na trhu, a to navíc bez žádných ústupků – pro hraní funguje myš skvěle, signál se drží po celou dobu a i baterie vám vydrží slušnou dobu. 

Recenze Cooler Master MM712, malé ale šikovné herní myšky
i Zdroj: Crast

Bohužel to ale nakonec přeci jen něco musí vyvážit – tím něčím bude cena. Na českém trhu jsem našel verzi myši vztahující se k oslavám 30. výročí, kde je cenovka nastavena na více než 2,5 tisíce korun. To je dle mého poměrně dost – myš se ale stále dostává na náš trh a nemají ji ti největší prodejci, u kterých věřím, že dojde na mnohem lepší nacenění. Za cenu pod dva tisíce korun si myslím, že jde o velice pěknou cenu, za kterou by se MM712 ani případný zákazník rozhodně nemusel stydět.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama