Recenze Cooler Master MM712, malé ale šikovné herní myšky
i Zdroj: Cooler Master
Článek Recenze Cooler Master MM712, malé ale šikovné herní myšky

Recenze Cooler Master MM712, malé ale šikovné herní myšky | Kapitola 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

31. 1. 2023 10:30

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED 2. POUŽÍVÁNÍ 3. ZÁVĚR

Trh herních myší se neustále vylepšuje. Všichni výrobci se snaží přijít s něčím unikátním, s něčím, co někdo před nimi ještě neukázal – jednoduše proto, že tento trh je, oproti třeba sluchátkům či klávesnicím, velice nekompromisní. Pokud se někomu povede dobrý výrobek, jednoduše za ním hráči půjdou a produkty nedotažené do konce zůstanou na skladech, bez zájmu.

Reklama

POUŽÍVÁNÍ

Myslím si, že design této myšky tomuto segmentu předchází. Je jasné, že hlavním cílem bude aktivní používání myši třeba při cestování nebo častém přenášení mezi kanceláří, školou nebo dalšími prostředími a domovem. V tomhle samozřejmě myš exceluje, její malé rozměry dovolují jí schovat prakticky kamkoliv a nebude vám vůbec vadit.

Recenze Cooler Master MM712, malé ale šikovné herní myšky
i Zdroj: Dexerto

Překvapivé ale je, že malé rozměry a extrémně nízká hmotnost dosahující 59 gramů z jejího herního zaměření nic nesebraly. I když mám radši větší myšky, MM712 mi skvěle sedla do ruky. Neměl jsem pocit, že bych se musel zásadně přizpůsobovat rozměrům, zkrátka hned na první „sáhnutí“ jsem našel polohu, která mi vyhovovala a mohl jsem s ní pohodlně hrát. Nízká váha pak dodává celému zážitku obrovskou váhu, byl jsem opět v němém úžasu z toho, že myš, kterou mám v ruce, není pouhá skořepina, ale skutečně fungující, respektive dobře fungující výrobek. 

Ztráta signálu se zde samozřejmě nekoná, ale skvěle funguje i PixArt senzor s rozsahem až 19000 DPI. Hlavní ovládací tlačítka jsou příjemná, přesně naléhají na spínač a mají lehce tvrdší stisk. Obecně musím říct, že jsem při používání prakticky neměl s myší žádný problém, a to ani s baterií – ta mi vydržela přibližně týden, což je sice méně, než je dnešní standard, ale vzhledem k velikosti se to dá pochopit. 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama