Recenze Alienware AW320M, slušné drátové myši pro rychlíky
i Zdroj: Hrej.cz
Hardware Článek Recenze Alienware AW320M, slušné drátové myši pro rychlíky

Recenze Alienware AW320M, slušné drátové myši pro rychlíky | Kapitola 3

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 6. 2022 22:24

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED 2. POUŽÍVÁNÍ 3. SOFTWARE, ZÁVĚR

Musím se přiznat, že jsem trochu na drátové myši zanevřel. Po ozkoušení několika zástupců bezdrátových myší zkrátka nejsem schopen zamířit zpět, je ale nutné si přiznat, že ty kvalitnější kousky jsou poměrně drahé. Při menším budgetu je tak často lepší sáhnout po sic drátové, ale kvalitnější myši.

Reklama

SOFTWARE

K AW320M, respektive nastavení DPI i barvy slouží Alienware Command Centre. To jsme si v minulosti už jednou představili, opět jde o program sloužící pro celý ekosystém značky Alienware. Designově jde o opravdu povedenou aplikaci, mimo výše zmíněný základ si hráč může nastavit výšku zdvihu a multimediální funkce tlačítek. Command Centre pak nabídne i knihovnu her, jde ale o obecný katalog, podobně jako u dalších programů.

Recenze Alienware AW320M, slušné drátové myši pro rychlíky
i Zdroj: Hrej.cz

ZÁVĚR

Musím se přiznat, že mě AW320M velice příjemně překvapila. I když nemusí zprvu tak působit, jde o dobrou myš v high-end segmentu drátových myší a upřímně bych se nenechal zradit menší velikostí, jelikož mi sedla do ruky prakticky okamžitě. I vzhledem k výrobci Alienware je cena lehce přes 1100 korun opodstatněná.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama