Recenze Alienware AW320M, slušné drátové myši pro rychlíky
i Zdroj: Hrej.cz
Hardware Článek Recenze Alienware AW320M, slušné drátové myši pro rychlíky

Recenze Alienware AW320M, slušné drátové myši pro rychlíky | Kapitola 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 6. 2022 22:24

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED 2. POUŽÍVÁNÍ 3. SOFTWARE, ZÁVĚR

Musím se přiznat, že jsem trochu na drátové myši zanevřel. Po ozkoušení několika zástupců bezdrátových myší zkrátka nejsem schopen zamířit zpět, je ale nutné si přiznat, že ty kvalitnější kousky jsou poměrně drahé. Při menším budgetu je tak často lepší sáhnout po sic drátové, ale kvalitnější myši.

Reklama

POUŽÍVÁNÍ

I když sem k testu přistupoval spíše s předsudky, o to víc sem byl překvapen. Asi to nejzajímavější pro mě bylo to, že myš mi okamžitě sedla do ruky. Přecházel sem z bezdrátové Rival 5, která je větší a bezdrátová, i tak jsem ale neměl s nějakým přizpůsobením prakticky žádný problém a k AW320M sem si našel cestu po prvních minutách. Sedl mi nejen celkový styl a tvar, ale také velikost a váha. 

Recenze Alienware AW320M, slušné drátové myši pro rychlíky
i Zdroj: Radek Raudenský | Hrej.cz

Nevím, zdali jste ten pocit taktéž někdy měli, ale u některých myší mi zkrátka nešlo se rozehrát. I když sem si nastavil stejné DPI, tak mi pohyb zkrátka nesedl. I u high-end bezdrátových myší sem si musel několik hodin či dní zvykat, ale u AW320M mi opravdu tvar sedl hned do ruky a zkrátka se mi s ní hrálo opravdu dobře. 

Opět je zde zvláštně zvolené tlačítko na volbu DPI na spodu myši, které doplňuje i malá LED dioda ukazující jaký profil máte zvolený. Kolečko je taktéž příjemné na používání, jediná výtka tak míří k dvěma bočním tlačítkům, která jsou sice pevně usazená a jejich stisknutí působí jistým dojmem, ale zakulacený tvar mi zkrátka nesedl. 

Recenze Alienware AW320M, slušné drátové myši pro rychlíky
i Zdroj: Radek Raudenský | Hrej.cz
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama