next-level-2-vsechno-je-dovoleno
Článek Next Level 2: Všechno je dovoleno

Next Level 2: Všechno je dovoleno

Farid

Farid

13. 11. 2007 23:35 24
Reklama

Už předem bylo jasné, že listopadové vydání Next Levelu bude výrazně vychýleno směrem k žánru recenzí. Množství aktuálně vycházejících her na všech formátech, které sledujeme, je tak objemné, že nezbývalo než „potlačit“ některé další rubriky. Rubrika Test začíná na stránce 45 a končí těsně před závěrem časopisu na straně 94. Naštěstí, vzhledem k všeobecné oblibě recenzí mezi čtenáři, nepředpokládám že tato výjimečná situace bude mnoha lidem vadit. Spíše naopak.

Next Level 2: Všechno je dovoleno
i Zdroj: Hrej.cz
  

Zlaté hvězdy

Vyrobit pořádnou dávku recenzí v jakémkoli listopadu je pro multiformátový časopis jen otázka vůle a logistického zvládnutí celé operace. Zvláště mě ale těší, že se podařilo získat několik velice atraktivních titulů dopředu, chcete-li „exkluzivně“, i když tohle slovo je v dnešní době internetového chaosu zdevalvované. Na předním místě je třeba jmenovat obálkového Assassin’s Creed, titul na který se těšili všichni příznivci tvorby Ubisoft Montreal, tvůrců série Prince Of Persia. S předstihem máme v časopise také recenzi na podobně, alespoň na pohled, úchvatnou hru, PS3 hit (jsem si jist že to hit bude) Uncharted: Drake’s Fortune. Dále bych jmenoval dvojici her vycházejících ke konci listopadu, Need For Speed: ProStreet a Kane & Lynch. A konečně malinko napínavé byly i okolnosti recenzování Call Of Duty 4, které je sice už dneska venku, ale s naší uzávěrkou koncem minulého týdne to do poslední chvíli vypadalo na minelu. Naštěstí vše dopadlo dobře.

Next Level 2: Všechno je dovoleno
i Zdroj: Hrej.cz

Kromě těchto atrakcí věnujeme pochopitelně patřičnou pozornost i dalším velkým hrám posledního období. Na třech stranách hodnotíme Ratchet & Clank Future a The Orange Box a po dvou jsme věnovali Pro Evu 2008, Zeldě na DS, Guitar Hero 3, Castlevanii na PSP, Simpsonům a dalším. Co si naopak budeme muset ušetřit do příštích čísel je Mass Effect (prodejní datum Next Levelu kolidovalo s embargem na zveřejnění recenze) a Army Of Two (zahráno, napsáno ale odloženo na příští rok).

Next Level 2: Všechno je dovoleno
i Zdroj: Hrej.cz

Mimo recenze

V rubrice Fokus je tentokrát jediný tématický článek ale zato hodně užitečný. Na šesti stranách jsme zaostřili pozornost na problematiku připojení všech konzolí – od Xboxu 360 přes PS3, Wii, handheldy až po PS2 – do sítě. Text se především vysvětlováním postupu konfigurace a překonáváním mnohdy specificky českých překážek při využívání onlinových služeb.

Next Level 2: Všechno je dovoleno
i Zdroj: Hrej.cz
 

V novém Next Levelu se můžete dále těšit na premiéru rubriky dopisů a směsku novinek, komentářů a servisních informací zahrnutých do rubriky TNT. Za zmínku stojí tématický článek o zpožděných hrách, preview Devil May Cry 4, Bionic Commando či Brütal Legend a debata na téma „Je zpětná kompatibilita skutečně důležitá?“.

Next Level 2: Všechno je dovoleno
i Zdroj: Hrej.cz

Pokud vás zajímá zcela podrobný obsah časopisu, zamiřte na webovou stránku Next Levelu, kde mimo jiné můžete hlasovat v průběžné anketě o nejočekávanější hru. Jo a ještě dvě promo poznámky bokem. Na stránkách Next Levelu 2 naleznte jednak další soutěž o velmi přitažlivé ceny a druhak fantastickou nabídku předplatného, které se zdravý rozum zdráhá uvěřit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama