Lenovo Legion Slim 7 je herní dělo v kompaktním těle s Intel Core i7 12700H
i Zdroj: iF Design
Článek Lenovo Legion Slim 7 je herní dělo v kompaktním těle s Intel Core i7 12700H

Lenovo Legion Slim 7 je herní dělo v kompaktním těle s Intel Core i7 12700H | Kapitola 3

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

9. 12. 2022 20:00 1

Seznam kapitol

1. ELEGANTNÍ DESIGN 2. MASIVNÍ VÝKON 3. SKVĚLÝ SPOLEČNÍK

Preference hráčů se neustále vyvíjí. Ještě několik let nazpět byly v módě extravagantní modely notebooků, které sršely tvary i barvami, dnes se ale i díky široké věkové kategorii a nutnému multitaskingu potřeby hráčů opět změnily. Tvary se tak zjednodušily, barvy utichly a výrobci začali mířit na jednodušší a méně výrazná zařízení, jakým je i Lenovo Legion Slim 7i.

Reklama

SKVĚLÝ SPOLEČNÍK

výkonný společník. Notebook vám tak poslouží jako nejen herní stanice, ale pohodlně jej také můžete přenášet mezi domovem a prací či školou.

Slim 7 disponuje navíc 99Wh baterií, která je u vyšší řady notebooků už tradicí – jednoduše proto, že baterie větší jak 100Wh nemohou do letadel. Při hraní se sice moc dlouhé výdrže nedočkáte, avšak při přepnutí do tichého režimu se vytěžuje pouze procesor, a to na omezený výkon – notebook tak stále běží parádně, nebere si ale tolik energie.

Pokud byste notebook používali na baterce, dočkáte se několika hodin výdrže. Když se pak dostanete k nabíječce, rozhodně oceníte expresní nabíjení, které vám dokáže nabít notebook z nuly do 50 procent během pouhých třiceti minut. 

Lenovo Legion Slim 7 je herní dělo v kompaktním těle s Intel Core i7 12700H
i Zdroj: Lenovo

Pracující pak ocení také vysokou konektivitu, kdy notebook využívá nejen své boky, ale především zadní část, která je stavěna pro řadu konektorů. Celkově na notebooku nalezneme 4x USB 3.2 Gen 1, 3x USB-C, které se ještě dělí podle svého zaměření – jedno z nich je Power Delivery, jedno z nich je pak buď USB 4 nebo Thunderbolt 4. V obou případech jde o extrémně výkonné konektory, které zvládnou rychlosti až 20 Gbit/s. 

Dohromady tak dává Lenovo Legion Slim 7 opravdu skvělý produkt, který vyniká především svým pohledným a tenkým tělem, do kterého se ale podařilo nacpat skvělé komponenty, v čele s procesorem Intel Core i7-12700H.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama