INVAZE 2021 | Ohlédnutí | Rozšíření, datadisky a DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka INVAZE 2021 | Ohlédnutí | Rozšíření, datadisky a DLC

INVAZE 2021 | Ohlédnutí | Rozšíření, datadisky a DLC

Redakce

Redakce

23. 12. 2021 16:05

Komunitní část letošní ankety INVAZE 2021, ve které volíte nejlepší hry uplynulého roku, odstartovala. V průběhu měsíce vám ve shrnujících textech připomínáme pět favoritů nebo nejúspěšnějších projektů, které v dané kategorii/žánru vyšly. Nemusí jít nutně o skutečně nejlepší hry, o těch ostatně rozhodnete hlasováním vy!

Reklama

Dnešní kategorie možná nepatří mezi ty nejoblíbenější, obsazena je ale velmi hustě. DLC a expanze jsou dnes nedílnou součástí herního průmyslu, navíc umí přinášet pořádně hutné rozšíření původní zážitků.


 

The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion

Od 21. ledna (ZeniMax Online | PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5)

Brány Oblivionu se neotevřely jedním jediným balíčkem obsahu, označují spíše celoroční snažení autorů The Elder Scrolls Online. Do Gates of Oblivion spadalo březnové DLC Flames of Ambition, červnový Blackwood a finální listopadové Deadlands. Sezóna DLC přinesla například novou oblast Blackwoodu, systém parťáků a samozřejmě obří množství nového obsahu, dungeonů a dalších doplňků.

Poslední letošní DLC pro The Elder Scrolls Online dorazí v listopadu. Hra slaví 19 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz

Poslední letošní DLC pro The Elder Scrolls Online dorazí v listopadu. Hra slaví 19 milionů hráčů

Příběhové dění okolo bran Oblivionu se pro hráče The Elder Scrolls Online bez dalšího prodlužování ukončí příští měsíc. Rok…

3. 10. 2021 08:00

 

Doom Eternal: The Ancient Gods, Part Two

18 března (id Software | PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Stadia)

Už v březnu dorazilo uzavření a skutečné vyvrcholení příběhu Doom Eternal. Legendární Doomslayer musí nadobro uzavřít brány pekla. K tomu samozřejmě vede spousta střílení, trhání hlav, dalších částí těla a… dalšího střílení! Druhá část DLC The Ancient Gods přinesla epické finále, na které asi fanoušci série jen tak nezapomenou.

Doom Eternal: The Ancient Gods - Part Two
i Zdroj: Hrej.cz

Doom Eternal: The Ancient Gods - Part Two

30. 3. 2021 12:20

Kultovní hrdina Doom Slayer se naposledy vrací, aby to pořádně natřel zplozencům pekla. Jak dopadlo vyvrcholení ságy?


 

Euro Truck Simulator 2: Iberia

8. dubna (SCS Software | PC)

Samozřejmě nezahálelo české studio SCS Software. Amerického bratříčka obohatilo o Wyoming, nás ale zajímá spíše pyrenejské rozšíření Iberia. To konečně dodalo prosluněné končiny Španělska a Portugalska, které opět posunuly kvalitu zpracování virtuální Evropy o nějaký ten kilometr dále.  Svět Euro Truck Simulator 2 je navíc téměř kompletní, chybí už jen dva evropské regiony. Mezitím tedy studio přestavuje starší části mapy počínaje Německem a piluje oficiální multiplayer

Recenze Euro Truck Simulator 2 - Iberia, pyrenejského rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze Euro Truck Simulator 2 - Iberia, pyrenejského rozšíření

14. 4. 2021 17:11

Od vydání super úspěšného simulátoru Euro Truck Simulator 2 uplyne v říjnu už devět let. Osobně by mě zajímalo, zda si parta…


 

Age of Empires II: Definitive Edition – Dawn of the Dukes

10. srpna (Forgotten Empires | PC)

Spíše menší rozšíření letité strategie Age of Empires II (dobře, jde o legendu, navíc remasterovanou, ale stejně) by asi do top pětky uplynulého roku normálně neproniklo, pro tuzemské hráče ale přineslo obrovské lákadlo v podobě husitského národa v čele s vojevůdcem Janem Žižkou. Vozová hradba, houfnice a další detaily dělají z Dawn of the Dukes příjemně “české” rozšíření fantastické strategie, kterou milují hráči po celém světě.

Do Age of Empires II po letech konečně míří i Češi. Zabojujeme si v kůži husitů
i Zdroj: Hrej.cz

Do Age of Empires II po letech konečně míří i Češi. Zabojujeme si v kůži husitů

Microsoft si připravil velmi příjemné překvapení pro evropské hráče Age of Empires II: Definitive Edition. Oznámil totiž…

14. 6. 2021 11:15

 

Assassin's Creed Valhalla: The Siege of Paris

12. srpna (Ubisoft | PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5)

Nenudili se ani majitelé poslední assassínského dobrodružství. Eivor a spol. se ve dvou velkých DLC vydali do Irska a Francie, právě druhý zmíněný výlet pak dopadl i přes menší rozměry o něco lépe a zajímavěji. Je ale znát, že s balíčky Ubisoft jen připravoval živnou půdu pro gigantické rozšíření Dawn of Ragnarok naplánované na příští březen.


 

A to byly největší/nejzajímavější expance nebo DLC letošního roku. Do čtenářské ankety ovšem zasáhnou i další povedné tituly, které to budou, to už záleží hlavně na vás. Hlasování začalo, můžete tedy vyjádřit svůj názor!

Generálním partnerem je společnost Lenovo se svými výkonnými notebooky Lenovo Legion. Notebookům z této řady jsme se také věnovali v dedikovaných recenzích, ať už vás zajímá dostupnější Lenovo Legion 5 Pro nebo nekompromisní Legion 7.

INVAZE 2021 - Komunitní část
i Zdroj: Hrej.cz

INVAZE 2021 - Komunitní část

A je to tady, hlasování o nejlepších hrách roku 2021 právě začíná. Kdo se letos dostane na bednu? O tom můžete rozhodnout i…

9. 12. 2021 18:00
2
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama