Preview World of Warcraft: The Burning Crusade Classic Článek Dojmy z pre-patche The Burning Crusade Classic, aneb zpátky na Outland

Dojmy z pre-patche The Burning Crusade Classic, aneb zpátky na Outland | Kapitola 2

Lukáš Černohorský

Lukáš Černohorský

28. 5. 2021 17:45

Seznam kapitol

1. JAKO PŘED 14 LETY 2. CO NOVÉHO

Pamatujete si stejně jako já moment, když Blizzard ukázal první trailer na nový datadisk do World of Warcraft? Už to bude dlouhých čtrnáct let, co jsme se jako hrdinové Azerothu podívali za Dark portal v Blasted Lands. Za těch mnoho let se hry hodně změnily a celý herní průmysl zažil několik revolucí. A i samotný World of Warcraft se změnil k nepoznání. Nebo ne?

Reklama

PROFESE, CRAFTOVÁNÍ… ACH TO GRINDOVÁNÍ

Oproti Vanille je tu stejně jako před léty nová profese - sice jewelcrafting. Tak jako tehdy se jedná o jednu z nejvýhodnějších profesí, kterou budete využívat po celý datadisk. Doporučuji sehnat co nejvíce surovin již nyní, a tak jako před lety se jistě vyplatí co nejrychleji začít s touto profesí fungovat. Ostatně co se týče surovin, i tady bych doporučil vyčkávat, jak se vyvine trh až se všichni budeme prohánět po Outlandu. Některé suroviny teprve získají na hodnotě, jiné ji výrazně ztratí. 

BOOST? DELUXE EDITION?

Všechny klasické servery po startu přejdou na Burning Crusade Classic. Každá postava z Classicu ale dostává na výběr zda se na nový datadisk přesune nebo zůstane na úrovni 60 v původním Classicu. Pokud se pro tuto variantu rozhodnete, vaše postava se přesune na nové servery, které se zastaví v čase s posledním patchem před Burning Crusade a tam již (navždy?) zůstanou. Třetí možností je zaplatit si službu Clone a tím si prakticky zduplikujete svého oblíbeného hrdinu. Můžete s ním tedy zároveň zůstat v éře Vanilly a prohánět se po Outlandu. 

-
i Zdroj: Hrej.cz
-

Hráči, kteří dosud Classic nezapnuli ale rádi by hráli Burning Crusade Classic, můžou pořizovat speciální edici, která obsahuje boost token pro jednu postavu. Ten hrdinu automaticky připraví na úroveň 58 se základním vybavením, penězi a batohy. Třetí variantou pro fajnšmekry je Deluxe edice, která kromě zmiňovaného boostu nabídne i speciálního mounta, hračku a speciální Hearthstone. A navíc stylového mounta do retail verze WoW. 

Samozřejmě stále platí, že hra samotná je dostupná všem a stačí pouze jedno předplatné. Za měsíční poplatek tak nyní můžete hrát aktuální verzi World of Warcraft, Classic a The Burning Crusade Classic. A to se, milý Horste, vyplatí!

POCITY

I když oblíbený hráčům Illidan Stormrage neustále připomíná, že nejsou připraveni, já osobně jsem na nový start připravený až až. Můj nový paladin to sice nestihne, ale postava se kterou jsem prošel Classicem se jistě o půlnoci zařadí do fronty. Přesně jako před lety - ostatně co bychom těm dětem jednou vyprávěli, že? Čeká nás nový svět, který už dobře známe a čeká nás i brutální obtížnost v parádních instancích a raidech. Opět se budeme děsit u zvuků Fel Reavera a znovu nás čeká šetření goldů na drahého létajícího mounta. A taky se nemůžu dočkat až znovu vytáhu na Black Temple. Beru si dovolenou, učím se znovu mapu Outlandu a nemůžu se dočkat půlnočního startu. Tak připravit, start tu máme cobydup! Do té doby ještě stihneme jednou a naposledy proplout Naxxramasem.

První
Poslední
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama