konference-nintenda-na-games-convention
Článek Konference Nintenda na Games Convention

Konference Nintenda na Games Convention

Farid

Farid

22. 8. 2006 22:21 14
Reklama

11:22 - Moderátor se loučí a zásadní informace zůstávají stále utajeny. Fňuk... Naděje ještě žije v tiskové zprávě?! Komentář Pavla Dobrovského: "CENSORED". Loučím se s vámi z Lipska. Zůstaňte naladění na frekvencích Hrej.

11:16 - slovní oznámení fungl nového titulu pro Wii: Batallion Wars 2. Armádní akci dobře znají majitelé GameCubu. Následuje propagační video k ovladači zachycující spoustu hezkých lidí v akci s wiimotem. V prostřizích vidíme ukázky z her. Jedna závodní nápadně připomíná Burnout. Super Mario Galaxy láká všechny příznivce legendárního instalatéra. Metroid Prime 3 vypadá lákavě. Série sportovních ukázek: stolní tenis, lehká atletika, baseball... Red Steel od Ubisoftu vybízí k nindžovskému soustředění a vrcholem je samozřejmě rybaření v nové Zeldě.

11:14 - Ano, je to opravdový nástupce našeho milovaného Mario Smash Football! Hra v poli je s ovladači Wii záměrně pomalejší. Zajímavě jsou řešeny "superstřely", kdy hráč ovládá brankáře pomoci ovladače a musí chytat prudké míče.

11:09 - Hráč číslo šestnáct z FC Barcelona potvrzuje v reklamním spotu, že s Wii je zábava. Stylově následuje představení Mario Strikers Charged, kde se utkají týmy Maria a Bowsera. Evidentně jde o druhý díl Mario Smash Football, který je optimalizován pro ovládání na Wii. Trochu ožíváme.

11:07 - Tenis naštěstí skončil, podle moderátora šlo o wunderbar zážitek. Následuje vodopád slovního ujištění, že tenis není jedinou sportovní hrou na Wii. Opět wunderbar.

11:05 - Promarněný matchpoint, my se trochu nudíme a uvažujeme, zda se dnes dozvíme datum uvedení a cenu Wii?

11:03 - Bude předvedena hra z cyklu Wii Sports, Tennis. To ale už známe z E3 a tam jej předváděli borci poněkud těžšího kalibru.

10:59 - Na jevišti se shromažďují "obyčejní hráči". Thomasovi je sedm a tomu staršímu jedenadvacet. Teď zřejmě předvedou, jak snadné je ovládat hry pomoci gyroskopického ovladače. Teď ještě přichází na scénu paní Doris a tvrdí, že by si to ráda taky vyzkoušela. Moderátor se ze slušnosti neptá na její věk, ale tipl bych si, že už má vnoučata.

10:57 - Organizátoři zjistili, že se z názvu "Wii" dá dělat legrace a právě to na jevišti předvádějí.

10:55 - Moderní capoeira představení na jevišti - čtyři tanečníci v bílem kolem sebou máchají Wii ovladači. Tím je zřejmě zahájena sekce věnovaná příští konzoli Nintenda.

10:54 - Začíná upoutávka jedné z nejočekávanějších DS her - Legend Of Zelda: Phantom Hourglass. Vše probíhá bez jakéhokoli komentáře. Prostě takové to: těšte se.

10:52 - Cca dvouminutový sestřih chystaných DS her: Donkey Kong 2, 42, Pokemon Mystery Dungeon, Yoshi's Island 2, něco japonského ve 3D připomínající Tenchu, adventurně působící Hotel Dusk, nový Starfox ve 3D a z boku viděnýTomb Raider Legend. Pěkné...

10:47 - Evropská premiéra Nintendo DS v růžovém provedení!! :-) K prezentaci dámské odrůdy handheldu patří i krásná dáma v růžovém. Jméno opět netuším, ale je to prý topmodelka. Podle "hereckého" projevu věřím, že to opravdu topmodelka je. Komentář Pavla Dobrovského: "Někde vyhrabali německou Cameron Diaz..." Nintendo DS Pink bude k mání od 27. 10. 2006.

10:45 - Je oznámeno evropské vydání hry Actionloop, která rozšíří edici pro celou rodinu - Touch Generations. Vidíme však pouhé logo. To se zatím týká i dalších her, například právnické adventury Phoenix Wright 2.

10:41 - Je oznámeno, že v závěsu za hrami pro procvičení mozku (Brain Training), bude v Evropě uveden v říjnu i příbuzný produkt výuky angličtiny (na DS). Ukázkové demo: ženský hlas předčítá jednoduché věty a hráč je musí správně napsat stylusem.

10:39 - Právě na scénu nastoupila jakási televizní celebrita (omlouvám se, jména nestíhám) a hovoří o své lásce k Nintendo DS. Vše je doprovázeno klipem.

10:35 - Úvod probíhá v poněkud rozvláčném tempu. Uvítacího slova se ujal šéf německého Nintenda a shrnul úspěchy značky za poslední rok - přičemž zejména podtrhl fámozní nástup Nintendo DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama