INVAZE 2017
i Zdroj: Hrej.cz
Invaze Článek INVAZE 2017

INVAZE 2017

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

22. 12. 2017 18:00 29

Ještě než se pustíte do rozbalování vánočních dárků, ještě než se spokojeně rozvalíte na kanapíčko, zakousnete se do cukroví libovolného typu a zasníte se u sněžné poetiky Třech oříšků pro Popelku, je třeba splnit ještě jednu hráčskou povinnost. Hovoříme samozřejmě o účasti v hlasování o posty těch nejlepších her letošního roku, tedy v INVAZI 2017. Očekáváme, že to letos bude skutečně lítý boj, protože horkých kandidátů v jednotlivých kategoriích je opravdu hodně.

Reklama

ŽÁDNÉ RAZANTNÍ ZMĚNY

Ani letos jsme v systému vyhlašování nepřistupovali k revolučním změnám. Opět platí, že redakční a komunitní část stojí vedle sebe a jednotlivé kategorie se nedublují. Jako již tradičně je pro hlasování v naší anketě zapotřebí vlastní Google účet. Žádné zvláštní změny nepostihly ani výčet kategorií, a to jak v redakční, tak v komunitní části. Znovu platí, že komunitní část se věnuje především konkrétním žánrům, některé kategorie opět spojují méně početné žánry, takže například horory a adventury naleznete pod jednou hlavičkou. Musíme se přiznat, že jsme letos znovu o něco výrazněji pocitili problém se zařazováním některých titulů do konkrétních škatulek. Zejména v kontextu akčních adventur a RPG jsme se nakonec řídili spíše vlastními pocity než jasně danými pravidly, protože linie se v tomto ohledu povážlivě rozmazávají. 

FANDI, ALE ZŮSTAŇ ČLOVĚKEM

Jsme upřímně zvědavi, jaké výsledky nakonec letošní ročník INVAZE přinese, zda se objeví nějaký nečekaný zvrat a jestli se zdánlivý outsider třeba dostane na stupně vítězů. Tak jako tak ale vždy mějte na paměti, že jako u všech podobných anket platí, že se nejedná o univerzální pravdu. Ty nejlepší herní zážitky si neseme každý sám v sobě a tím, že se jim třeba nakonec nedostalo uznání a vyzdvižení od ostatních, se jejich síla nijak neumenšuje. Pamatujte na to při debatách v diskuzích. V každé kategorii můžete volit jen jednou, v případě, že se váš kandidát nenachází v nabídce, máte možnost jej dopsat ručně. Poprosíme vás ale, abyste si napřed pečlivě zkontrolovali, zda se skutečně nenachází v již připravených nominacích, například v jiné kategorii.

Co se týče časového rozvrhu, již dnes v osm hodin večer zveřejníme výsledky první poloviny redakční části INVAZE 2017. Kromě dedikovaného článku si budete moci poslechnout speciální hPod, který naši obšírnou debatu nad nejlepšími příběhy, designem, grafikou, audiem a inovacemi zaznamenal. Přesně za týden pak zveřejníme výsledky druhé poloviny redakční části, k vyhlášení té komunitní dojde ve druhém týdnu příštího roku. Přejeme vám dobrý úsudek!

Loading...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama