velitele-a-valka-barev-v-levelu-149
LEVEL 149 Článek Velitelé a válka barev v Levelu 149

Velitelé a válka barev v Levelu 149

Blixa

Blixa

15. 2. 2007 23:01 27
Reklama

Velitelé a válka barev v Levelu 149
i Zdroj: Hrej.cz
Ještě před kulaťoučkou stopadesátkou tu pro vás máme 149. číslo Levelu, které vychází se dvěma DVD právě dnes. Bohužel, jen několik hodin předtím, než se toto číslo dostalo na stránky jsme odhalili nepříjemnou chybu týkající se jednoho z našich DVD, konkrétně toho "datového". Naštěstí vám díky rychlému odhalení tohoto problému můžeme nabídnout okamžité řešení již v tuto chvíli - všechny další potřebé informace najdete v tomto článku. Ale teď už konečně k samotnému časopisu.

Hra měsíce je jasná. Podařilo se nám sehnat exkluzivní recenzi dlouho očekávaného strategického hitu Supreme Commander. Verdikt nad touto hrou od tvůrců legendární Total Annihilation vynášíme jako jedni z prvních na světě a pět stránek, které jsme této pecce věnovali vám určitě odtajní vše, co jste chtěli vědět. Již teď ale můžeme prozradit, že za zklamání tuhle hru rozhodně považovat nelze.

DALŠÍ RECENZE

Herní sucho je hrozná věc, přesto se nám ale podařilo pár hitovek od herních distributorů na recenzi získat. Na prvním místě musíme v tomto směru jmenovat dlouho odkládanou PC verzi závodní online revoluce Test Drive Unlimited, old-school kreslenou adventuru Runaway 2: Želví sen, další ze zajímavých datadisků pro Sims 2 s názvem Roční období, české Fish Fillets 2, od tvůrců Perimeteru přicházející Maelstrom a další tituly.

PREVIEW

V preview sekci jsme si nejprve posvítili na slovenský Elveon, který jste si vybrali sami v rámci ankety o preview na přání. Neméně prostoru jsme ale věnovali i nové Laře Croft, která se vrátí ke kořenům ve hře Tomb Raider: Anniversary a zapomenout nesmíme ani na exkluzivními informacemi a screenshoty našlapané preview české adventury Zatracenci, na níž pracují tvůrci skvělého Posla smrti.

TÉMA ČÍSLA

Téma čísla je věnováno hře, která sice není počítačová, ale má s naším hlavním koníčkem ledacos společného. Dan Vávra a Lukáš Codr se rozhodli seznámit vás s paintballem a se vším, co s „hraním na vojáky“ souvisí. K zajímavému povídání navíc přidali i luxusní fotografický doprovod, takže si na své přijdou nejen aktivní hráči, ale i ti, kterým třeba dosud termín „paintball“ nic neříkal.

DVD

Další Level, další skvělá hra na DVD. Realtime strategie Praetorians v kompletní české verzi je dalším důkazem toho, že místo kvantity se soustředíme na kvalitu – a doufáme, že vám tento přístup bude vyhovovat i nadále. Kromě obvyklých demoverzí, updatů, trailerů, modifikací se pak na našem druhém DVD můžete těšit i na exkluzivní video obsah, který pro vás v potu (a krvi a slzách) připravujeme. Opět tu je Level TV (tentokrát spíše emoTV), videorecenze, hardwarová videa, tématické video o paintballu a potěší určitě i rozhovory s tvůrci Fish Fillets 2 a UFO: Afterlight z Altar Games.

KOMPLETNÍ OBSAH ČASOPISU VČETNĚ DVD PŘÍLOH
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama