Ubisoft chystá Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition. Informaci prozradil uniklý rating
i Zdroj: Ubisoft
Beyond Good & Evil Novinka Ubisoft chystá Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition. Informaci prozradil uniklý rating

Ubisoft chystá Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition. Informaci prozradil uniklý rating

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

1. 9. 2023 09:20

První Beyond Good & Evil bude s letošním listopadem již 20 let stará hra. Ač jeho nástupce byl prvně naznačen už v roce 2008, což je nyní už před 15 lety, naplno byl oznámen až v roce 2017, kdy do této chvíle stále ještě nevyšel. I tak je tu ale jistá naděje, že se kolem značky něco děje. Podle nejnovějšího záznamu americké ratingové komise ESRB bude totiž původní hra ještě letos opět vydána, a to právě na oslavu 20. výročí. Posledními verzemi, které takto přišly, byly přitom relativně stará vydání pro PS3 a Xbox 360 z roku 2011.

Reklama

  • První díl Beyond Good & Evil má dostat novou edici ke svému 20. výročí
  • Informace pochází ze zápisu severoamerické ratingové komise ESRB
  • Vzhledem k názvu může edice vyjít 11. listopadu, kdy vyšla původní hra

Jak si všiml magazín Gematsu, nová edice by měla být pojmenována Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition, tedy právě jako edice k 20. výročí. Podle uděleného (a nyní zase smazaného) ratingu vyjde tato edice na PC, PS5, PS4, Xbox Series a také Nintendo Switch (bez zmínky Xbox One), kdy datum vydání nebylo zatím zveřejněno. 

Usuzovat lze však na to, že k vydání dojde někdy kolem zmíněného výročí. To připadá při úvaze původní PS2 verze na 11. listopadu, což vyvolává šance, že reedice vyjde v následujících týdnech. 

Co se týče Beyond Good & Evil 2, kterému se to stejné asi už tento rok nestane, to zůstává dále jedním velkým otazníkem. Po šesti letech od oznámení se hra stále potýká s kupou zákulisních problémů, včetně restartů vývoje, odchodů vývojářů a několika odkladů. Ve světle těchto událostí lze tak pouze doufat, že pokud bude první hra znovu vydána, její hraní celé čekání zkrátí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama