O Beyond Good and Evil 2 se znovu mluví jako o živoucím projektu. Údajně dojde k zahájení externího testování
i Zdroj: Ubisoft
Beyond Good & Evil 2 Novinka O Beyond Good and Evil 2 se znovu mluví jako o živoucím projektu. Údajně dojde k zahájení externího testování

O Beyond Good and Evil 2 se znovu mluví jako o živoucím projektu. Údajně dojde k zahájení externího testování

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 7. 2022 09:55 1

Pět dlouhých let. Přesně tak dlouho uteklo od veletrhu E3 2017, kde vývojářské studio Ubisoft Montpellier ohlásilo, že začíná s vývojem Beyond Good and Evil 2 – titulu, jenž měl navázat na hru z roku 2003. Jak už ovšem víme, od té doby mnohé vývoji bránilo. Duchovní otec prvního dílu Michel Ancel od projektu odstoupil, stejně jako od zbytku Ubisoftu, projekt přišel o velkou část svého vedení, a dokonce mu hrozilo i pozastavení. Podle zdrojů insidera Toma Hendersona i starších zpráv Ubisoftu ovšem vysněný projekt Ancela i bez jeho účasti dále pokračuje.

Reklama

  • Insider Tom Henderson přináší informace o pokračování Beyond Good and Evil
  • Odkládaná hra Ubisoftu, která je ve vývojovém pekle už více než sedm let, prý zamíří do fáze externího testování
  • Podle zdrojů Hendersona se tak stane tento měsíc

Podle Hendersona, který se tak vyjádřil na serveru Exputer, chystá Ubisoft už na tento měsíc zahájení externího testování Beyond Good and Evil 2. Tato zpráva je rovněž dána do bezprostředního kontextu jiného projektu vydavatele. Henderson tvrdí, že testování Beyond Good and Evil 2 bude podstatně rozsáhlejší než testy, jakými prochází The Division Heartland. Tato skutečnost zřejmě odkazuje na nesrovnatelnou rozsáhlost projektu v kombinaci se stavem jeho vývoje. Uveďme, že poslední ukázka byla ze hry formou CGI předvedena už v roce 2018.

Trochu nešťastné je na celé věci i to, že ani sám Henderson momentálně neví, jak na tom hra vlastně je. Můžeme připomenout, že nejnovější zpráva o budoucích plánech Ubisoftu výslovně počítala i s Beyond Good & Evil 2 a že jeho studio v Barceloně shánělo ke hře i zkušeného animátora. Aby však situace nepůsobila až příliš růžově, letošní únor značí také dobu, kdy agentura Bloomberg na popud Jasona Schreiera informovala, že hra je ve fázi předprodukce i po sedmi letech. S odkazem na další zdroje následně Henderson dodává, že v celkovém vývoji je projekt už devět let, přičemž podle Kotaku v něm bylo utopeno už tolik peněz, že jej nelze jednoduše zrušit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama