Tvůrci Hogwarts Legacy odhalili obsah letní aktualizace. Dočkáme se za týden
i Zdroj: Warner Bros. Games / Avalanche Software
Hogwarts Legacy Novinka Tvůrci Hogwarts Legacy odhalili obsah letní aktualizace. Dočkáme se za týden

Tvůrci Hogwarts Legacy odhalili obsah letní aktualizace. Dočkáme se za týden

David Bernard

David Bernard

30. 5. 2024 19:40

Již ve čtvrtek 6. června dorazí očekávaná aktualizace pro loňský kouzelnický hit ze světa Harryho Pottera. Tvůrci z amerického studia Avalanche Software, kteří za rekordně úspěšnou hrou stojí, nyní odhalili obsah plánovaného letního updatu.

Reklama

  • Tvůrci Hogwarts Legacy odhalili obsah letní aktualizace
  • Update dorazí již 6. června 2024
  • Těšit se můžeme na fotografický mód, dříve exkluzivní příběhový úkol, resetování talentových bodů a řadu kosmetických předmětů

Hogwarts Legacy, kouzelnické dobrodružství z kultovního univerza Harryho Pottera, brzy obdrží již dříve oznámenou letní aktualizaci. Tvůrci z amerického vývojářského studia Avalanche Software, kteří za úspěšným hitem stojí, nyní prostřednictvím příspěvku na sociální síti X oznámili detailní informace.

Letní update dorazí ve čtvrtek 6. června a přinese fotografický mód, dříve exkluzivní příběhový úkol Haunted Hogsmeade a možnost resetovat talentové body. Součástí aktualizace bude i několik kosmetických předmětů, a to “Brýle, které žily”, oděv vězně z Azkabanu či létající koště s názvem Lavender Borealis. Těšit se můžeme i na recept pro tvorbu lektvaru Felix Felicis a onyxového Hipogryfa, na jehož hřbetu se budeme moci prohánět nad pozemky Bradavic. Hogwarts Legacy dokázalo prodat více jak 22 milionů kopií a stalo se nejlépe prodávanou hrou loňského roku. Titul je k dispozici na platformách PC, Nintendo Switch a současné i minulé generaci herních konzolí.

Recenze Hogwarts Legacy - Sny kouzelníků se občas plní
i Zdroj: Avalanche Software / Warner Bros.

Recenze Hogwarts Legacy - Sny kouzelníků se občas plní

8. 2. 2023 13:20
11

Nejočekávanější titul začátku se nám konečně dostal do rukou. Má cenu otevírat dopis z Bradavic, nebo je lepší hodit ho do…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama