To se nepovedlo. Tvůrci Hogwarts Legacy sdíleli vtipné scénky z vývoje
i Zdroj: Avalanche Software
Hogwarts Legacy Novinka To se nepovedlo. Tvůrci Hogwarts Legacy sdíleli vtipné scénky z vývoje

To se nepovedlo. Tvůrci Hogwarts Legacy sdíleli vtipné scénky z vývoje

Dominik Tománek

Dominik Tománek

9. 2. 2024 11:00

I mistr tesař se někdy utne. Jinak tomu není ani u vývojářů z Avalanche Software, kteří se s fanoušky podělili o nepovedené scénky z tvorby Hogwarts Legacy.

Reklama

  • Od vydání Hogwarts Legacy uplyne 10. února rok
  • Tvůrci v rámci oslav sdíleli sestřih vtipných bugů

Je to neuvěřitelné, ale od vydání Hogwarts Legacy uplyne 10. února celý rok. Studio Avalanche Software, které stojí za populárním RPG ze světa Harryho Pottera, si v rámci oslav připravilo malý dárek pro fanoušky. Na sociálních sítích totiž sdíleli sestřih vtipných bugů, které se jim během vývoje podařilo natočit. Jde o hezkou ukázku toho, že vývoj her nejde vždy podle plánu.

Oficiální twitterový účet Hogwarts Legacy se podělil o zábavnou montáž nejvtipnějších momentů, které se staly během vývoje. V minulosti samozřejm bylo zachyceno mnoho vtipných záběrů od hráčů, ale záběry přímo od vývojářů jsou skvělým přírůstkem do tohoto seznamu.

Hogwarts Legacy byla jedním z prvních velkých titulů minulého roku. Už od svého vydání se hře daří lámat prodejní rekordy. Jen 14 dní od vydání se podařilo prodat 12 milionů kopií, počet na který se většina her nedostane za celý svůj cyklus. Hra od únorového vydání až do konce roku nakonec prodala 22 milionů kopií. Od začátku toho letošního si pak připsala další 2 miliony. Není tedy divu, že ve Warner Bros. Games chystají další tituly ze světa Harryho Pottera. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama