Exkluzivní obsah pro Hogwarts Legacy dorazí na další platformy
i Zdroj: Warner Bros. Games / Avalanche Software
Hogwarts Legacy Novinka Exkluzivní obsah pro Hogwarts Legacy dorazí na další platformy

Exkluzivní obsah pro Hogwarts Legacy dorazí na další platformy

David Bernard

David Bernard

27. 1. 2024 11:00

Majitelé herních konzolí PlayStation měli při vydání kouzelnického dobrodružství Hogwarts Legacy výhodu. Hra v jejich případě obsahovala dodatečný obsah v podobě vedlejšího úkolu, který je dodnes považován za jeden z nejzajímavějších. Tvůrci ze studia Avalanche Software nyní oznámili, že se s vypršením časového období pro exkluzivitu dočkají i ostatní. V plánu jsou údajně i další aktualizace.

Reklama

  • Exkluzivní obsah pro Hogwarts Legacy dorazí na další platformy
  • Těšit se můžeme na strašidelný vedlejší úkol
  • Dočkat bychom se měli v létě
  • Autoři údajně chystají i dodatečné aktualizace a funkce
  • V příspěvku na sociální síti X o tom informovali samotní tvůrci

Exkluzivitám příliš hráčů nefandí. Není se čemu divit, jelikož jsme díky nim často ochuzeni o zajímavý herní obsah. Tedy za předpokladu, že nemáme přístup ke všem platformám. To platilo i pro loňský kouzelnický hit Hogwarts Legacy, který si získal srdce nejednoho fanouška univerza Harryho Pottera. Majitelé herních konzolí PlayStation měli při vydání Hogwarts Legacy podstatnou výhodu. Hra obsahovala dodatečný obsah v podobě vedlejšího úkolu, který je dodnes považován za jeden z nejlepších a nejzajímavějších. Řeč je o strašidelném úkolu Haunted Hogsmeade Shop, který hráče zavede do nitra tajemného obchodu v Prasinkách.

Tvůrci ze studia Avalanche Software nyní skrze příspěvek na sociální síti X oznámili, že se s vypršením časového období pro exkluzivitu dočkají i majitelé ostatních platforem.

"S blížícím se ročním výročím Hogwarts Legacy jsme chtěli naši komunitu informovat o tom, že exkluzivní PlayStation obsah pro Hogwarts Legacy vyjde během letních měsíců i na dalších platformách, a to společně s dalšími aktualizacemi a funkcemi pro hru. V nadcházejících měsících očekávejte další podrobnosti a informace o tom, co se pro Hogwarts Legacy letos chystá," informují tvůrci v příspěvku.

Hogwarts Legacy je podle Warner Bros. nejprodávanější hrou loňského roku. Čísla jsou fantastická
i Zdroj: Avalanche Software / Warner Bros.

Hogwarts Legacy je podle Warner Bros. nejprodávanější hrou loňského roku. Čísla jsou fantastická

Prezident Warner Bros. Games se pochlubil působivými čísly z prodejů Hogwarts Legacy. Bude to ale opravdu stačit na titul…

9. 1. 2024 09:30
1

Hra Hogwarts Legacy vyšla 10. února 2023, a to na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Verze pro minulou generaci herních konzolí dorazila 5. května 2023 a 14. listopadu 2023 se dočkali i majitelé konzole Nintendo Switch

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama