Video nabízí setkání s Nixem, zvířecím společníkem Kay ze Star Wars Outlaws
i Zdroj: Ubisoft
SW: Outlaws Novinka Video nabízí setkání s Nixem, zvířecím společníkem Kay ze Star Wars Outlaws

Video nabízí setkání s Nixem, zvířecím společníkem Kay ze Star Wars Outlaws

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1

Nix je jediná bytost, které hrdinka Star Wars Outlaws skutečně věří. Zároveň jde o nepostradatelného parťáka, který se zvládne naučit velmi praktické kousky.

Reklama

  • Video přibližuje parťáka hrdinky Kay ze Star Wars Outlaws
  • Jeho dovednosti využije během plížení, v boji a při průzkumu prostředí
  • Jeho předobrazem jsou skutečná zvířata

Příběhy ze světa Star Wars se opírají o silné hrdiny či hrdinky, dalším poznávacím znakem je přítomnost parťáků, kteří jim spolehlivě kryjí záda a mnohdy i zachraňují jejich životy. Nejinak tomu bude v případě Star Wars Outlaws.

Pravou rukou Kay bude potvůrka známá pod jménem Nix. Vývojáři ve videu z produkce IGN přiblížili, jakou roli v chystané novince od Ubisoftu sehraje a jak vlastně vznikala. Ředitel vývoje Mathias Karlson naznačil, že jde o jedinou bytost, jaké Kay opravdu důvěřuje. O tom, jak se seznámili, se zatím nic konkrétního neví, bude nám muset stačit, že již dlouhé roky tvoří dynamické duo.

Ubisoft utratí rekordní částku za marketing Star Wars Outlaws
i Zdroj: Ubisoft / Massive Entertainment / Lucasfilm Games

Ubisoft utratí rekordní částku za marketing Star Wars Outlaws

Star Wars Outlaws se opře o velmi drahou marketingovou kampaň. Ubisoft je i tak velmi opatrný v rámci odhadů ohledně prodejů.

Nix je všestranným pomocníkem. Zvládne odvést pozornost, což se hodí během plížení, zároveň může rovnou zaútočit a protivníka vyvést z míry, než si od vás vyslouží úder na žebra. Nix si poradí i s alarmem a přinese vám některé věci. Časem jej můžete naučit sofistikovanější techniky, třeba jak nenápadně odjistit granát na opasku nepřítele.

Nutno dodat, že jde o zcela nový živočišný druh (merqaal), autoři na něm spolupracovali s lidmi z Lucasfilmu. Na jednu stranu chtěli, aby vypadal jako roztomilý domácí mazlíček, zároveň ale chtěli podtrhnout, že jde o divoké zvíře. Inspirací byla skutečná zvířata, všimnout si můžete například šupin, jimiž se pyšní luskouni, tvarem těla zase připomíná mývala.

V přiloženém videu také uvidíte, jak probíhalo natáčení v rámci motion capture, vývojáři v této fázi využívali loutku. Star Wars Outlaws dorazí 30. srpna na PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama