Článek Oficiální PlayStation 2 Magazín – číslo 52

Oficiální PlayStation 2 Magazín – číslo 52

Farid

Farid

12. 6. 2006 22:24 2
Reklama

Jak bylo slíbeno zde i na stránkách OPS2 51, nejatraktivnější součástí nového čísla je samozřejmě bonusový DVD disk obsahující videa z E3. Hned dodejme, že nejde o stejný product jaký jste mohli vidět u posledního Levelu. Pár multiformátových věcí sdílíme s kolegy v sousdení redakci, ale jinak je DVD plně soustředěno na vše, co se točilo kolem PS2, PS3 a PSP.

TNT

Co jiného než nové informace o PS3? Čtyřstránková novinka o ceně, datu uvedení a ovladači jde za papouškování tiskové konference. Najdete tu komentář ke kontroverzním záležitostem jako je vypuštění vibrace a přídavek pohybového senzoru, zamyšlení nad cenou, rozhovor s Philem Harrisonem a náš tip na patnáctku launchových her. V další části TNT jsou představeny nově oznámené hry, například Eragon nebo Thrillville.

Monitor

Hodně hlasů dostal God Of War II, a tak ho tu máte v hands-on preview. Pod drobnohledem se ocitly další PS2 pecky blízké budoucnosti, například Yakuza, Kingdom Hearts II (pozor, velmi nadšený autor!) a Scarface. Hořkou pachuť naopak zanechal hands-on test Dirge Of Cerberus: Final Fantasy VII.

Velká žranice

Celých šestadvacet stránek okupuje přehlídka ostrých screenshotů a čerstvých informací o PS3 hrách. Všemu jasně dominuje obálkový Assassin’s Creed, článek obsahující velmi podrobné detaily a hromadu dosud neviděných obrázků plus zajímavý rozhovor s tvůrci. Velký prostor byl také věnován Tony Hawk’s Project 8. A pochopitelně nechybí žádný z velkých titulů předvedených na E3 (Final Fantasy XIII počínaje, přes Haze, Resistance: Fall Of Man a nového Turoka, a konče třeba Heavenly Sword). Jenom pro představu, materiálů bylo tolik, že jsme museli odsunout do 53. místa výborné, téměř hotové články o Final Fantasy XII či Need For Speed: Carbon.

Recenze

Červnové novinky v předstihu – definitivní verdikty padly nad hororem Forbidden Siren 2, závodní dvojkou FlatOut 2 a Micro Machines V4 a Super Monkey Ball Adventure. Vedle toho zde samozřejmě naleznete i recenze všech již vydaných her, jako jsou Aeon Flux, X-Men: The Official Game, The Da Vinci Code a PSP tituly Syphon Filter: Dark Mirror a Metal Gear Acid 2.

DVD

Takže máme mimořádně dvě DVD. To regulérní obsahuje demoverze Sensible Soccer, Super Monkey Ball Adventure, Ape Escape 3, Micro Machines V4, Hitman: Blood Money (prodloužená verze) a dalších pět kousků. Druhé bonusové video DVD máme rozděleno do několika podrubrik. Najdete tu obrovskou hromadu trailerů v maximální možné kvalitě, kterou se nám podařilo sehnat (zvláště u největší kategorie her pro PS3 to je místy moc pěkná podívaná), vrcholy tiskové konference Sony, které se osobně zúčastnil Pavel Dobrovský včetně dabingu do češtiny (výrazně víc než bylo na hrej.cz), prezentace playstationových titulů, sestřihy nejlepších her pro každou platformu atd. Celková stopáž přesahuje 4 hodiny.
Pokud vás zajímá podrobný obsah časopisu, zkuste tenhle link.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama