Článek Oficiální PlayStation 2 Magazín – číslo 51

Oficiální PlayStation 2 Magazín – číslo 51

Farid

Farid

18. 5. 2006 22:18 1
Reklama

Recenze FIFA World Cup: Germany 2006 má sice všeho všudy 3 stánky, ale obálku jsme jí věnovali ochotně. Jednak se mi hrozně zamlouvá představa, že by ten kus masivního zlata spočinul na příští čytři roky v rukou Brücknera a spol. a jednak tu máme docela unikátní bonus ve formě fanouškovské kosmetiky, kterou si lze zmalovat obličej národní trikolorou. A nikdo neříká, že musíte čekat na fotbal. Klidně si to naplácejte na oslavu postupu českých hokejistů do semi.

TNT

Novinkovým trhákem čísla je určitě dvoustrana věnovaná právě ohlášenému Indiana Jonesovi. Článek mimo jiné dosti názorně vysvětluje, co umí vychvalovaný fyzikální engine „Euphoria“. Nejtvrdší screenshot měsíce najdete u kousku věnovaném The Darkness, zatímco ty nejhezčí, alespoň podle mého soudu, patří premiéře Brothers In Arms: Hell’s Highway.

Monitor

Monitor je tentokrát kvůli masivnímu celku o E3 krátký ale nabitý. Sérii hands-on dojmů zahajuje jedna z her, která ve víru next-gen euforie dává naději lehce nervózním majitelům PS2: Just Cause. Sekce pokračuje čerstvými dojmy z Rogue Galaxy, Sensible Soccer, Lego Star Wars II, Micro Machines...

O krok před E3

Vzhledem k výrobním termínům jsme samozřejmě neměli nejmenší šanci dostat do tohoto vydání opravdové E3 zpravodajství. To ale neznamená, že musíte čekat se založenýma rukama. Mezinárodní síť redaktorů značky OPS2 se rozutekla po celém světě a slídila po hrách, které měly být předvedeny v LA. Za největší úlovek lze považovat šestistránkový flák o MGS 4 včetně podrobného rozhovoru s Hideo Kojimou. Za hřích ale stojí i další premiéry jako Coded Arms, Frontlines: Fuel Of War nebo God Hand.

Velké články

Pravděpodobný mega hit příštího roku, God Of War II, zahajuje velká preview. Dále pokračujeme čtyřstránkovým rozhvorem/preview na neméně zajímavou kuriozitu Okami. A nechybí ani pokračování vzpomínkových kronik – tentokrát na téma Gran Turismo. Třešničkou na dortu je pak rozhovor s Kazunori Yamauchim z Polyphony Digital.

Recenze

Nejsledovanější sekce OPS2 je až nebezpečně přeplněná přitažlivými tituly, skoro si říkám, jestli jsme si neměli něco ušetřit na příště, kdy hrozí prázdninové sucho. Jirka Pavlovský jako první v Česku hodnotí nového Hitmana a k němu si ještě přihodil dvojici dalších silných titulů od Eidosu – Urban Chaos a Rogue Trooper. Michael Mlynář alias Vanderpoel si vzal na starost obálkový fotbal a „motorkářské GT“ čili Tourist Trophy. Nu a pak tu máme speciálek armádních taktických akcí, kterou obhospodařil odborník na slovo vzatý, Lukáš Codr: SOCOM 3, Ghost Recon: Advanced Warfighter, Full Spectrum Warrior: Ten Hammers.

PSP

Minirubrice o mini-PlayStation dominují dvě hry. Velmi zábavná puzzle akce Loco Roco formou preview a pestrá hmyzobijecká plošinovka Daxter.

DVD

Pár týdnů před vydáním hry si můžete vyzkoušet nového Hitmana v zahajovací úrovni, abyste malinko nasáli půvabnou atmosféru zabijáckého kumštu. Bezstarostnou jízdu nabízí demo OutRun 2006 i s náročnou blondýnou na místě spolujezdce a závodně je orientovaná i hratelná verze Sonic Riders. Vedle této trojice DVD obsahuje kolekci šesti nejlepších kousků roku 2006.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama