Článek Oficiální PlayStation 2 Magazín - číslo 50

Oficiální PlayStation 2 Magazín - číslo 50

Farid

Farid

10. 4. 2006 22:32
Reklama

Uvažovali jsme sice chvíli o tom, že bychom udělali něco jako 50 nejlepších her našeho života, ale vzhledem k tomu, že těch anket bylo v poslední době až moc, vsadili jsme raději na pohled do zákulisí výroby magazínu. Vedle toho oslavenec rozdává dárky a přináší vše, na co jsou čtenáři zvyklí.

TNT

Novinky otevírá dvoustránka o právě ohlášeném next-gen pokračování série Rainbow Six: Vegas. Krásné screeny a detailní info v jednom úhledném balíčku. Dále tu máme shrnutí všech důležitých zpráv kolem PlayStation 3 (E3 se nezadržitelně blíží), něco málo o LEGO Star Wars II, X-Men: The Official Game či Stranglehold.

Monitor

Preview rubriku si tentokrát rozdělili hands-on dojmy ze dvou závodů, dvou RPG, jedné sportovní hry, jedné akční adventury, jedné plošinovky a jedné čistokrevné akce. Jmenovitě? Bouračkové pokračování FlatOut 2, zabahněná Sega Rally 2006, epicky vzrušující Final Fantasy XII, černý role playing kůň Shadowhearts: From The New World, aktuálně oportunistická 2006 FIFA World Cup, komiksově řešený Hitman: Blood Money, pozoruhodný žánrový kotrmelec Super Monkey Ball Adventure a namachrovaný Spy Hunter: Nowhere To Run.

Velké články

Radek Friedrich se rozespsal na čtyřech stránkách o videoherní adaptaci The Da Vinci Code, díla které má díky věhlasu knihy Dana Browna předem o pozornost postaráno. Tématickým jádrem OPS2 50 jsou ovšem horory. Nejdříve shrnujeme všechny zajímavé projekty blízké budoucnosti (filmový Silent Hill, Rule Of Rose, Forbidden Siren 2, Resident Evil 5, Alone In The Dark pro PS3...) a pak v rámci seriálu kronika se podrobně věnujeme všem čtyřem dílům série Silent Hill.

Recenze

Čelní místo rubriky zaujaly velké recenze na Tomb Raider: Legend a Dargon Quest: Journey Of The Cursed King. Prozradíme jen, že obě hry autoři textů vřele doporučili. Z ostatních recenzí (celkem se jich do OPS2 vtěstnalo 27) vybíráme například zdařilý boxerský kousek Fight Night Round 3, obrovsky zábavnou rytmickou akci Guitar Hero nebo Onimusha: Dawn Of Dreams (pro mě zklamání).

PSP

Největším článkem rubriky věnované mini odrůdě PlayStation je exkluzivní preview Gangs Of London, městské akce kterou na základech The Getaway budují ve Studiu Soho. V recenzích zaujímá přední místo Splinter Cell: Essentials.

DVD

Obě velké recenzované hity, tedy Tomb Raider: Legend a Dragon Quest: Journey Of The Cursed King si můžete vyzkoušet formou hratelné demoverze. Navrch tu máme něco sportu (Fight Night Round 3, Rugby 06 a FIFA Street 2), sprejerské zjevení (Marc Ecko’s Getting Up) a strategické RPG Suikoden Tactics.

Bonusy

A protože máme to jubilejní vydání, bonusy jsou tentokrát hned dva. Za prvé, již tradiční nástěnný kalendář, který vám vystačí až do dubna příštího roku (a kromě běžných svátků uvádí i termíny velkých herních výstav i data vydání OPS2). Za druhé, plakát velikosti A2 s motivy Lary a Hitmana.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama