Článek Nintendo konference (E3 2006) ŽIVĚ

Nintendo konference (E3 2006) ŽIVĚ

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

8. 5. 2006 22:39 41
Reklama

15:00 - Perfektní sestřih trailerů prezentovaný z konference Nintenda u příležitosti E3 2006, který zaznamenali přímo naši redaktoři na místě. Seznámíte se v něm se spoustou chystaných her pro Nintendo Wii...

Prezentace Nintenda DS na konferenci Nintenda.

20:50 - Ke stažení vám nabízíme první video přímo z konference, které v Los Angeles natočili naši redaktoři - uvidíte v něm začátek celé akce - koncert jehož dirigentem je Shigeru Myiamoto! STAHUJTE (2,6 MB)

19:42 - Je tu konec. Reggie "pohled co zabíjí" Fills-Aime znovu připomíná, že jak DS, tak Wii představuje risk. Jedině risk však přináší změnu a změna je dobrá. Na závěr ještě motto dnešní tiskovky Playing is believing a je tu finish. Nashledanou.

19:40 - Vyjukaný Scott si zahrál s Iwatou i Miyamotem, diváci se pobavili, blíží se konec.

19:35 - Miyamoto vybírá vítěze několik týdnů probíhající soutěže, kterou spol. Nintendo pořádala ve spolupráci AOL. Vítězem je Scott Dyer, který bude mít jako první hráč (ne vývojář, ani novinář) na světě možnost vyzkoušet Wii ovladač.

19:32 - Přichází Miyamoto se svým trademark usměvem a s šarmem sobě vlastním vysvětluje a názorně předvádí, jak bude s Wii ovladačem moci hrát tenis třeba i vaše maminka. Tenis bude jednou z her vníže uvedeném Wii Sports balíčku¨.

19:30 - Při launchi bude k dispozici balíček tří sportovních her nazvaný Wii Sports. Hry budou dostatečně jednoduché a zábavné, aby je mohl začít bez problémů hrát kdokoli a kdykoli. Jde o jeden z prostředků jak zbourat hranice mezi hráči.

19:27 - Iwata vysvětluje co to znamená, že je Wii Alway Online a jak tuto funkci budou moci využívat vývojáři, respektive jak snadné bude pro vývojáře této funkce využívat. Wii se bude evidentně vypínat do stand-by módu a ne úplně.

19:23 - Iwata nabízí příklady produktů Nintenda, které nejlépe vystihují níže uvedenou strategii Nintenda. Zmiňuje se také o tom, že je z něj příliš rozmazlený hráč. Publikum se směje jako na povel.

19:22 - A je tu Satoru Iwata, který povídá o strategii Nintenda přilákat k hraní nejenom ty co o hraní ztratili zájem, ale i ty co k hrám nikdy netíhli. Nintendo samozřejmě nezapomene ani na své dlouholeté příznivce, protože právě ti jsou pro Nintendo nejdůležitější.

19:19 - Do konce roku bude pro DS k dispozici přes 100 nových titulů. nyní běží video, kde se některé z nich objevují - Diddy Kong Racing, Big Brain Academy, Mario vs DK a Yoshi's Island 2 :)

19:15 - Na scéně se zjevil jako obvykle poněkud nudný George Harrison, který sebou přinesl čísla, spoustu čísel týkajících se úspěchů společnosti Nintendo s handheldem DS. Celé je to předehra k uvedení DS Lite, které do US dorazí 11. června. Ale to už moc dobře víte od minulého týdne. Harrison předvádí tituly, které budou pro DS k dispozici v následujících měsících - Final Fantasy III, NEW Super Mario Bros. , Tony Hawk's Donwhill Jam, StarFox DS (hurá), The Legend of Zelda: Phantom Hourglass.

19:06 - Dva zástupci Ubisoftu presentují FPS Red Steel a to jak se bude ovládat prostřednictvím Wii ovladače. Jak už bylo dříve oznámeno, tak budou k dispozici nejenom střelné, ale i sečné zbraně. S Wii ovladačem bude možné nejenom střílet, ale zároveň signalizovat, aby si oběti lehli k zemi. Souboj s použitím dvou mečů vyžaduje od hráče zapojení obou rukou. Red Steel bude k dispozici v hratelné verzi během dalších dní E3 2006.

19:01 - Fills-Aime představuje tituly Metroid Prime 3: Corruption, Super Mario Galaxy, Excite Truck, Project H.A.M.M.E.R., Disaster, Hyper Sonic, Final Fantasy Cristal Chronicles, Madden NFL 07, Tony Hawk's Downhill Jam, Red Steel, Rayman 4, Spongebob Squarepants. Celkově bude na E3 2006 k dispozici 27 hratelných Nintendo Wii titulů. Mezi ně se samozřejmě nepočítají hry dostupné přes Virtual Console.

19:00 - Na scéně je opět Reggie a oznamuje, že The Legend of Zelda: Twilight Princess vyjde ve dvou verzích - pro Wii a Nintendo Gamecube.

18:53 - The Legend of Zelda: Twilight Princess bude k dispozici při launchi Nintendo Wii. Nyní následuje presentace hraní Zeldy s Wii ovladačem - míření a střelba s lukem, souboje, řešení puzzlů. Wii ovladač obsahuje i speaker, o čemž už jsme vás dříve informovali.

18:49 - Reggie Fills-Aime se snaží obhájit název Wii a pak odstartuje další sérii videoukázek z chystaných Wii titulů. Nechybí ukázky z Fire Emblem, Metroid Prime 3, Super Mario Galaxy, Tony Hawk: Donwhill Jam, Necro-Nesia, Elebits, Red Steel, Rayman 4, Super Swing Golf, Sonic Wild Fire, project H.A.M.M.E.R., Madden NFL, Dragon Quest Swords, Final Fantasy Crystal Chronicles, The Legend of Zelda: Twilight Princess a několika dalších.

18:44 - Reggie Fills-Aime opět dokazuje, že mu nechybí odvaha předvádět publiku dramatické představení. Nechybí gesta, pohledy a naštěstí informace o tom, že se dozvíme nějaké informace. Ne však o ceně a termínu launche.

18:39 – Následuje série videoukázek, které presentují možnosti použití Wii ovladače v celé řadě her různých žánrů. K vidění jsou tituly závodní, akční, nechybí ukázka z Metroid Prime 3, nového Mario titulu, stolního tenisu, klasického tenisu, olympiády, nového WarioWare titulu, FPS Red Steel od Ubisoftu, The Legend of Zelda: Twilight Princess a dalších.

18:37 – Na scénu přichází Reggie Fills-Aime, který se snaží publikum přesvědčit o tom, že další generace není o tom co člověk vidí, ale o tom co hraje.

18:33 – Tisková konference společnosti Nintendo právě začala. Miyamoto ji odstartoval v roli dirigenta, který s Wii ovladačem v ruce řídí velký digitální orchestr.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama