Nejnovější díl série Like a Dragon brzy obdrží anglický dabing
i Zdroj: Ryu Ga Gotoku Studio / SEGA
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name Novinka Nejnovější díl série Like a Dragon brzy obdrží anglický dabing

Nejnovější díl série Like a Dragon brzy obdrží anglický dabing

David Bernard

David Bernard

7. 12. 2023 11:00

Do Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name během prosince dorazí anglický dabing, a to formou bezplatné aktualizace. Na sociální síti X to oznámili tvůrci z Ryu Ga Gotoku Studio.

Reklama

  • Nejnovější iterace Like a Dragon obdrží anglický dabing
  • Dočkáme se během tohoto měsíce
  • Hlavního hrdinu nadabuje populární YouTuber Yong Yea

Pokud jste se pustili do nejnovější iterace japonské videoherní série Like a Dragon (dříve Yakuza) a nevyhovuje vám japonština, můžete si oddechnout. Do Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name totiž ještě během tohoto měsíce dorazí anglický dabing, a to prostřednictvím bezplatného updatu. Na sociální síti X to oznámilo samotné studio Ryu Ga Gotoku Studio, které za sérií stojí.

Přesné datum vydání aktualizace není prozatím známo. Na anglickém dabingu se podílí Matthew Mercer, Roger Craig Smith a Crispin Freeman. Hlavního hrdinu (Kazuma Kiryu) namluví populární videoherní YouTuber Yong Yea, který pracoval např. na hrách Genshin Impact, Honkai: Star Rail a Detective Pikachu Returns. Hra Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name je dostupná na PC a herní konzole současné i minulé generace. 

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name - dojmy z hraní na Gamescomu 2023
i Zdroj: Ryu Ga Gotoku Studio

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name - dojmy z hraní na Gamescomu 2023

Série příběhových mlátiček Yakuza aktuálně prochází renesancí i proměnou. V rámci toho se letos dočkáme již druhé "odbočky".…

31. 8. 2023 14:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama