Značka Like a Dragon (Yakuza) ukáže, co chystá. Svůj vlastní showcase dostane příští týden
i Zdroj: Ryu Ga Gotoku Studio / Sega
Novinka Značka Like a Dragon (Yakuza) ukáže, co chystá. Svůj vlastní showcase dostane příští týden

Značka Like a Dragon (Yakuza) ukáže, co chystá. Svůj vlastní showcase dostane příští týden

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

13. 9. 2023 10:00 1

Probíhající měsíc se nám nadále nezapomíná plnit herními akcemi. Jak už bylo dřív naplánováno od vydavatele Sega, kromě včera oznámeného Nights City Wire, na který dojde už tento čtvrtek, a Tokyo Game Show, jež přijde příští týden, čeká na hráče i přenos k sérii Like a Dragon, dříve známé jako Yakuza.

Reklama

  • Série Like a Dragon se před Tokyo Game Show dočká speciálního vysílání
  • Přenos začne ve středu 20. září od 05:00 a pokryje dvě hry od studia RGG
  • Půjde o Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name a Like a Dragon: Infinite Wealth

Podzimní stream oficiálně nazvaný jako RGG Summit Fall 2023 bude odvysílán den před zahájením letošního Tokyo Game Show, tj. 20. září. Vydavatel SEGA a studio Ryu Ga Gotoku (vývojáři Like a Dragon) upřesnili, že stream pro našince začne od 05:00 (našeho času), kdy jej půjde sledovat skrze oficiální YouTube tohoto studia.

Jak bylo dříve oznámeno, na akci budou ukázány nové informace o dvou hrách, které RGG aktuálně vyvíjí. První z nich bude na listopad ohlášený spin-off Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, který nám vyjasní, co se dělo s hlavní postavou prvního až šesté hry do nejnovějšího dílu. A druhým Like a Dragon: Infinite Wealth, který je právě tento nejnovější díl, jenž je spojen více s Ichibanem a vyjde na začátku roku 2024.

Zajdeme-li do jiných detailů, vydavatel her Sega také vedle toho oznámil, že má v zájmu navštívit i jiné akce. Na letošní Tokyo Game Show má například v úmyslu dále přinést Like a Dragon Gaiden (zde se předpokládaná, že půjde o jiný přenos než výše) a na 21. září naplánoval i 50minutový stream News Broadcast.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama