V Like a Dragon: Infinite Wealth se stanete surfařem, samurajem či uklízečkou
i Zdroj: Ryu Ga Gotoku Studio / Sega
Like a Dragon: Infinite Wealth Novinka V Like a Dragon: Infinite Wealth se stanete surfařem, samurajem či uklízečkou

V Like a Dragon: Infinite Wealth se stanete surfařem, samurajem či uklízečkou

David Bernard

David Bernard

18. 11. 2023 16:00

Toužili jste jako malí být samurajem nebo surfařem? Like a Dragon: Infinite Wealth vám to umožní. Tvůrci nezapomněli ani na milovníky úklidu.

Reklama

  • Like a Dragon: Infinite Wealth představuje nová povolání
  • Stát se můžete surfařem, samurajem či uklízečkou
  • Hra vyjde 26. ledna 2024

Japonské hry se nebojí experimentování. Své by o tom mohli vyprávět i tvůrci série Yakuza (dnes známá pod názvem Like a Dragon). V lednu se dočkáme již osmého dílu - Like a Dragon: Infinite Wealth, který nabídne roztodivnou směsici povolání, jimž se můžete věnovat. Magazín Gematsu  podrobně informoval o velkém množství zaměstnání, ze kterých vyčnívá například surfař, samuraj či uklízečka. K možnosti sjíždět vlny, máchat katanou či uklízet odpadky se dostanete skrze příběh samotné hry. Ti z vás, kteří hráli Yakuza: Like a Dragon, si jistě vzpomenou na možnost živit se jako věštec či domina. A komu by se nechtělo pracovat, vždy se může vžít do role bezdomovce. Zhruba tedy víte, co se na vás chystá.

Kvůli ostatním je ale vhodné zmínit, že Like a Dragon opravdu nabízí ztřeštěné nápady, které v západních hrách příliš často nenajdeme. Like a Dragon: Infinite Wealth bude zasazeno do prostředí Havaje, takže již zmíněný surfař dává poměrně smysl. Oficiálně se toto vodu milující povolání jmenuje Aquanaut. Skrze vodu dokáže např. vyvolat magické surfovací prkno nebo mořské tvory. Pokud se rozhodnete stát samurajem, odměnou vám bude vysoká úroveň dovedností s meči a luky. Uklízečka oproti čepelím využívá smetáky, mopy a vysavače. Like a Dragon: Infinite Wealth vychází 26. ledna 2024, a to pro PC, a současnou i minulou generaci herních konzolí.

Značka Like a Dragon (Yakuza) ukáže, co chystá. Svůj vlastní showcase dostane příští týden
i Zdroj: Ryu Ga Gotoku Studio / Sega

Značka Like a Dragon (Yakuza) ukáže, co chystá. Svůj vlastní showcase dostane příští týden

Probíhající měsíc se nám nadále nezapomíná plnit herními akcemi. Jak už bylo dřív naplánováno od vydavatele Sega, kromě…

13. 9. 2023 10:00
1
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama