mikulasska-nadilka-110-originalek
Článek Mikulášská nadílka 110 originálek!

Mikulášská nadílka 110 originálek!

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

4. 12. 2006 23:44 418
Reklama

Ve spolupráci se společnostmi Cinemax a HYPE vám Hrej! přináší skvělou příležitost, jak si zpříjemnit konec roku 2006 a zároveň si ještě před Vánoci užít nějakou pěknou hru podle vlastního výběru. Každý den rozdáme pět originálek z edicí Hypermax a CINEMAX. A když říkáme, že rozdáme, tak skutečně rozdáme...

Nebude probíhat žádné losování či hodnocení – jediné co pro získání hry musíte udělat je sledovat Hrej!, kde se každý den o půlnoci objeví pět časových údajů platných pro následujících 24 hodin. Na vás už pak bude jen poslání e-mailů právě v tyto určené doby a my pouze vybereme toho z vás, jehož e-mail dorazil do naší schránky nejblíže ke stanovenému času. Všem šťastlivcům pak 5. prosince, tedy přesně na Mikuláše, zašleme vybranou hru.

E-maily posílejte na adresu hrej@vogelburda.cz s předmětem „Mikuláš“ a nezapomeňte na uvedení svého jména a příjmení, věku, adresy a názvu vámi vybrané hry ze seznamu níže.

Společně s druhým kolem je tu i drobná úprava pravidel celé soutěže. Posílat lze nyní pouze jeden e-mail na jeden určený čas. Pokud toto pravidlo porušíte a pošlete e-mailů více, budete z vyhodnocení daného času vyřazeni. Vše ostatní platí i nadále, tzn. soutěžit můžete i pokud jste již v předchozích dnech vyhráli a zúčastnit se můžete v libovolném počtu vyhlášených časů.

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA, DĚKUJEME VŠEM ZA ÚČAST A VÝHERCŮM GRATULUJEME!

Výherci za 5. prosinec:

Jan Jedlička, Praha 6 / X2: Threat
Jan Burda, Světlá nad Sázavou / X3: Reunion
Andrea Nováková, Jihlava / Ski Racing 2006
Filip Vašíček, Brno / Bad Day L.A.
Martin Brožovský, Žatec / Evolution GT

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama