S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Článek LEVEL 209: Mariňáci, do boje!

LEVEL 209: Mariňáci, do boje!

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

22. 9. 2011 22:00 11
Reklama

Už je to tady! Po dlouhé době jsme se v redakci konečně nestačili pořádně otáčet, dlouho jsme rokovali o tom, která z her si zaslouží kolik místa, a do poslední chvíle ladili obálku. Co to znamená pro vás? Jsou tu herní žně a s blížícím se koncem roku to už bude jen a jen lepší! Abychom to pěkně odstartovali, zlověstně na vás z obálky vyhlíží kapitán Titus ze hry Warhammer 40K: Space Marine, je to ale jen zlomek toho, co jsme jeho motorovou pilou rozřezali na malinké kousíčky a důkladně otestovali.

PLNÁ HRA: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Podzim je tu, slunce takřka zmizelo z oblohy a vystřídal ho déšť. Skvělá příležitost pustit se do hry S.T.A.L.K.E.R., kterou vám přinášíme v plné verzi na DVD A. Jeden z nejlépe hodnocených mixů střílečky a RPG, tajemná Zóna, spletité příběhy a nadčasová grafika. To je jen část věcí, které na vás, navíc pěkně v češtině, čekají. Dlouhé hodiny zábavy zaručeny!

ELITNÍ ŘEŽBA

Očekávané hry sice vycházejí, ale to ještě neznamená, že bychom neměli informace o těch, které se teprve chystají. Po důkladných reportech z Battlefieldu 3 jsme se zaměřili na největšího souputníka, Modern Warfare 3, srhnuli všechny známé informace a přidali k nim novinky z akce Call of Duty XP. A pokud vám střílečky nic neříkají, nezoufejte. V sekci novinek se poohlížíme za adventurními skvosty z výstavy Gamescom, sepsali jsme své dojmy ze hry Rage, nadějného MMORPG Wildstar a kromě dalšího se nám podařilo vměstnat do tohoto čísla také první informace o návratu legendy jménem Syndicate.

NASTARTUJTE MOTORY

O téma čísla se tentokrát postaral Petr Strecker, a protože má rád závodní hry, shrnul jejich historii. Nečekejte ale jen výčet známých her z obvyklých retro konzolí a počítačů. Kopali jsme napříč historií tak daleko, až jsme se dostali k samým kořenům téhle adrenalinové zábavy, a zjistili jsme, jak vlastně celá tahle závodní mánie vznikla. Pojďte s námi do informačních hlubin!

DEUS EX VE FORMULI

Jak už jsme psali v úvodu, žně jsou v plném proudu a naše nejvýkonnější kombajny se rozjely do všech koutů. Vybírat můžete z obsáhlé recenze Deus Ex: Human Revolution, projeli jsme se v nové F1 2011, dali pár gólů ve FIFA 12, rozstříleli jsme nepřátele v Gatling Gears a zachránili nomády ve From Dust. Je toho jednoduše hodně, a když se k tomu přidají i konzolové pecky typu Gears of War 3, Resistance 3 a povedené NHL 12, na své si přijde každý!

VELKÝ TEST VOLANTŮ

Protože se celé číslo nese v duchu závodních her, rozhodli jsme se pro vás otestovat nezbytnou nutnost všech virtuálních řidičů – volanty. Zúžili jsme výběr na ty nejdostupnější a v našem článku si můžete udělat jasno o tom, který kousek si pořídit do domácího kokpitu. V sekci hardware pak nechybí tradiční novinky ani menší testy zajímavého, nejen herního železa.

OPIČÁK A ČESKÉ INFINITUM

Ke konci časopisu nastupují stránky s převážně tmavým pozadím, které značí posun do minulosti směrem k retro záležitostem. V anatomii jsme si rozebrali postavu opičího krále, do křemíkového nebe poslali konzoli Game.com a zjistili jsme, jak to bylo s vývojem Raid on Bungeling Bay. Navrch jsme přidali profil studia Nihilistic a nakonec i rozhovor s tvůrci české hry Infinitum, kterou si už navíc můžete sami zahrát.

NABUŠENÉ DVD

Zapomínat bychom neměli ani na DVD přílohy, na kterých naleznete zmíněnou skvělou plnou hru S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl s českým dabingem a také veškerá redakcí připravená videa. Nechybí ani čerstvý díl Level TV!

LEVEL s pořadovým číslem 209 můžete mít od pátku 23. září, kdy se objeví na stáncích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama