Dark Messiah of Might & Magic Článek Level 200: Slavte s námi!

Level 200: Slavte s námi!

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

13. 1. 2011 23:30 39
Reklama

Před šestnácti lety si asi málokdo pomyslel, že přesně v lednu 2011 nastane den, kdy se do světa vydá časopis Level s neuvěřitelným pořadovým číslem 200. Abychom tento mezník řádně oslavili, vyrobili jsme výroční Level se třemi variantami titulních stran, na nichž najdete legendární postavy herní historie složené z obálek všech vydaných Levelů. Kromě jediného zaškobrtnutí v úplných začátcích, kdy nevyšlo legendami opředené číslo 3, po celou dobu vycházel Level s železnou pravidelností měsíc co měsíc – a od jisté doby vlastně i s vánočním číslem navíc. V průběhu času se v redakci i na postech externích dopisovatelů vystřídala velká řádka lidí, něco však zůstalo v nezměněné podobě od prvního čísla po toto jubilejní. Jde o chuť přinášet čtenářům ty nejzajímavější informace o hrách a všem, co se her alespoň okrajově týká.

V aktuálním čísle nechybí hromada recenzí, mezi nimiž najdete i World of Warcraft: Cataclysm nebo Dead Space 2, pokračování skvělého vesmírného hororu. Hlavním tématem 200. čísla je pohled do minulosti Levelu, v němž si můžete zavzpomínat nejen na všechny důležité jedince, kteří vzhled a styl časopisu tříbili a vylepšovali, ale také na zásadní okamžiky, jichž bylo za těch 16 let více než dost. Nezapomeňte důkladně prověřit i přiložené video DVD, na němž najdete hodinový sestřih toho nejlepšího z Level TV, nově zavedenou rubriku Preview s hrami Batman: Arkham City a Uncharted 3, nášup videorecenzí a další obvyklé redakční rubriky.

Dvě plné hry Dark Messiah a FlatOut: Ultimate Carnage

Temná fantasy Dark Messiah z populárního světa Might & Magic není překvapivě klasická RPG záležitost, ale akce se vším všudy běžící na stejném enginu jako legendární Half-Life. Přesto Dark Messiah nabízí některé klasické RPG prvky, jako sbírání předmětů a vývoj postavy. Při volbě bojového stylu máte volnost, hra se soustředí na akci, budete mít spoustu zbraní a stylů, jak se poprat s nepřáteli. Příběh o temném mesiáši, který má navždy roztříštit vězení démonů, pak třímáte v roli hlavního hrdiny Saretha v rukou právě vy. Hru si můžete zahrát v originálním anglickém znění, nebo zvolit instalaci české lokalizace.

Druhou plnou hrou jsou nelítostné závody FlatOut: Ultimate Carnage, v nichž platí známé olympijské heslo „Není důležité zvítězit, ale rozmlátit co nejvíce soupeřů na kusy.“ Kromě závodění najdete ve FlatOutu i další bizarní disciplíny, jako je například skok vysoký skrz čelní sklo automobilu.

Co se chystá...

V novinkové tentokrát najdete informace o zajímavém podmořském dobrodružství Deep Black, posvítili jsme si na Lucius, herní variantu filmu Omen o ďáblovi v dětském těle, zajímavě se jeví old-schoolová adventura Edna & Harvey: The Breakout. Minout jsme nemohli ani nové informace o závěrečném dílu akčního vesmírného RPG Mass Effect 3. Místo v rubrice preview si pro sebe zabrala Lara Croft. Chystaná novinka nás zaujala svou snahou nerecyklovat náplň a hratelnost předchozích dílů, ale posunout žánr směrem k survivalu. Držíme palce, aby záměr vyšel podle představ tvůrců a my dostali novou várku zajímavých dobrodružství naší oblíbené hrdinky.

Lavina recenzí

Dvacítku recenzí PC her otevírá World of Warcraft: Cataclysm jako hra čísla, z dalších recenzí naleznete hororový Dead Space 2 nebo skvělou kolekci čtyř legendárních her v jednom balíčku The Oddboxx. Konzolovou sekci ovládl Sackboy alias LittleBigPlanet 2, který se může pyšnit letošním prvním absolutním hodnocením.

Železo

Do výkonového testu jsme tentokrát zařadili RPG Two Worlds II, dlouhodobý seriálu o grafice ve hrách zakončujeme pohledem do budoucna a odhadujeme, jakým směrem se bude dále vyvíjet herní grafika. Velký test je tentokrát zaměřen na grafické karty, ti z vás, kteří čekali s koupí nového PC až na novoroční slevy, se mohou inspirovat námi vybranými sestavami pro pohodové hraní.

2 × plné DVD = 16 GB dat

První DVD si pro sebe kompletně zabrala akční fantasy Dark Messiah of Might and Magic, druhé hostí hru FlatOut: UC a obvyklou sadu videorecenzí, trailerů, redakčních zpovědí a zajímavostí z celého herního světa. To nejzajímavější ale najdete v sekci Level TV, kde se nachází hodinový sestřih nejlepších momentů z celé historie tohoto neobvyklého projektu. Tak neváhejte, otevřete si chipsy, nalijte pití, pohodlně se usaďte a my vám přejeme příjemnou zábavu. Novinkou video DVD je také kompletně nové navigační menu.

Soutěže a slevy!

A ještě jedno upozornění. Spolu s Levelem 200 získáte slevy na nákup hardwaru, her a náramkových hodinek. K tomu ještě běží dvě oddělené soutěže, ve kterých můžete například vyhrát super balíček Xbox 360 + Kinect + LCD televize, či konzole Wii, či DSi a mnoho dalšího.

Nenechte si ujít 200. jubilejní LEVEL, který je na stáncích k dostání od 14. ledna 2011 ve třech sběratelských provedeních!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama