Battlestations: Midway Článek Level 181: Battlestations Midway a další změny

Level 181: Battlestations Midway a další změny

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

30. 7. 2009 22:24 61
Reklama

Na DVD najdete jako plnou hru Battlestations: Midway. Taktická válečná akce s dramatickou singleplayerovou kampaní a adrenalinovým multiplayerem potěší zejména variabilitou. Čeká vás možnost účastnit se bitev v řadě ovladatelných lodí, ponorek a letadel, to vše v atraktivně zpracovaných a hlavně hodně rozlehlých lokacích. Mezi jednotlivými bojovými prostředky se lze libovolně přepínat, což umožňuje zachránit vlastním přičiněním i tu nejzapeklitější situaci.

Další novinky a bonusy

V minulém čísle jsme začali s pozvolnou proměnou struktury i obsahové náplně časopisu, a pokračujeme v tom i v čísle aktuálním. Tentokrát jsme se zaměřili hlavně na layout článků. Nemusíte se obávat drastických změn, jde o úpravy spíše kosmetického a ve výsledku snad pozitivního charakteru. Co se týká dalších bonusů, pokračuje soutěž o přenosné konzole (10 kusů PSP, 20 her a 10 předplatných Levelu), a každý čtenář navíc dostane velkou slevu na nákup zboží na Alza.cz.

Hráči umírají jako první?

Michal Rybka zmapoval rozdíly mezi válečnými hrami a realitou. Myslíte si, že když jste dobrý sniper v CSku, máte zmáknuté Call of Duty či ujíždíte na realistických vojenských strategiích, že vaše šance na skutečných bojištích jsou vyšší? Myslet si to můžete, ale Wolf vás v hlavním tématu „Válka skutečná, válka virtuální“ uvede do souvislostí.

Druhé téma, z hardwarového soudku, vám poradí, jak zvolit opravdu našlápnutý herní notebook. Vybrali jsme zástupce všech cenových kategorií a povíme, jaké konfigurace se hodí pro současné hry.

Hadouken!

Článkem a recenzí čísla se stala bojovka Street Fighter IV, která konečně se zpožděním dorazila i na PC. Recenze se ujal Martin „Mlátička“ Bach, jenž byl z PC verze nadšený a kvůli neustálému hraní mu málem nezbyl čas na sepsání článku do konce uzávěrky. Ale to není jediná zajímavá hra, která se nám dostala do rukou. Zahráli jsme si nový díl série Anno – Anno 1404, hráli za padoucha v Overlord II, zazávodili si v PC verzi hry FUEL, vyzkoušeli jsme dvě nové adventury mající v názvu Monkey Island (remake staré klasiky a novinku s epizodickým obsahem). Dostali jsme se do akce ve free online akci Battlefield Heroes či jsme se podívali na nezávislé hry jako Light of Altair či Trine.

Krom našlapané rubriky Recenze jsme se zaletěli podívat na hratelnou verzi netradičně zpracované apokalyptické RPG střílečky Borderlands. Petr Poláček své dojmy sepsal v rozsáhlém preview. A ani další novinky nezaostávají. Navštívili jsme české Mindware Studios, abychom si prohlédli jejich připravovaný akční titul Dreamkiller a dále jsme sepsali novinky o APB, Left 4 Dead 2 a dalších titulech.

16 GB na DVD

Plnou hrou na DVD příloze je zmíněný akčně-taktický Battlestaions: Midway, ale to není to jediné, co na přiložených plackách najdete. Na datovém DVD k plné hře přinášíme mission pack, dále se můžete těšit na řadu demoverzí jako Tales of Monkey Island, Trine, FUEL, či Harryho Pottera a Prince dvojí krve. Plná je i sekce her zdarma, kterou doplňuje mnoho dalšího pravidelného nášupu. Na video DVD se můžete těšit na redakční Level TV s názvem „Čekání na Duke Nukema“. Obsáhlé jsou Videorecenze a rubrika Speciál s celou řadou rozhovorů (Borderlands, Dragon Age, Greg Zeschuk, NfS Shift) a makingoffů. A samozřejmě nechybí redakční rubriky a ani machinimy spolu s dalšími pravidelnými sekcemi.

LEVEL 181 – v pátek 31. července čeká jen na vás!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama