Článek LEVEL 171: Smrtící kombinace!

LEVEL 171: Smrtící kombinace!

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

23. 10. 2008 22:50 62
Reklama

Na obsahu čísla 171 se podepsala nadcházející silná vánoční sezóna – zrecenzovali jsme očekávané tituly a s vysokými hodnoceními se roztrhl pytel. Navrch jsme přidali dvě parádní plné hry. Nikdo se nemusí obávat, že by nebylo co hrát a ani co číst.

ZAVŘI OČI BROUKU...

Hitmana jistě všichni znáte, již dříve jste měli možnost se s ním prostřednictvím přiložené plné hry seznámit (Hitman Contracts – Level 144). Nyní vám přinášíme „zabijákovo“ poslední dobrodružství ve hře Hitman: Blood Money. A protože se nejedná o nikterak starý titul, splňuje všechny podmínky i pro běh na moderních strojích. Pokud budete chtít, hru si vychutnáte na plné detaily ve vysokých rozlišeních i na širokoúhlých displejích. Plnění náročných misí čistým stylem nájemného vraha („ten, co snad zabíjí ty špatné“) si vás získá. A abychom některým doplnili „herní vzdělání“ přidáváme neméně povedený, ale už trochu vousatý, díl Hitman 2: Silent Assassin jako bonus navíc. I přes svůj věk tato hra neztrácí na kvalitách!

KAM KRÁČÍŠ?

Her, které by si zasloužily místo na obálce, se nám sešlo opravdu mnoho. Zvítězilo pokračování úspěšné 3D akce Far Cry. Afrika očima nelítostné střílečky se nám zalíbila, jak moc, to se však dozvíte až v podrobné recenzi PC verze. Z dalších kandidátů na obálku bychom neměli zapomenout vypíchnout recenzi počeštěné verze postapokalyptického RPG Fallout 3. Čekali jsme dlouho a trpělivě... a vyplatilo se to. Ani hororová akce Dead Space zasazená do hlubokého vesmíru by se na obálce neztratila. Nová značka od EA nám v redakci dokázala, že nás herní moloch nehodlá zásobovat stále dalšími díly starých známých titulů. Na jaké další články z rubriky bychom vás ještě mohli nalákat? Fotbalisté se dočkají každoročního duelu FIFA vs. PES, příznivci MMO možná odhlásí World of Warcraft a přesedlají na Warhammer Online, závodníci se vydají v Pure na čtyřkolkách vstříc zlomeninám (virtuálním) a milovníci Andrzeje Sapkowskiho se dozví verdikt Rozšířené edice Zaklínače... Když už jsme vzpomněli pecky pro PC, tak ani i na herních konzolích není sucho. Podívali jsme se na zoubek Fable 2 pro Xbox 360, velmi očekávaného hitu LittleBigPlanet či závodního MotorStorm Pacific Rift pro PlayStation 3.

ROZTOČTE DVD!

Na dvě DVD přiložená k časopisu jsme se snažili napěchovat, co nejvíce zajímavých materiálů. Vedle plných her (Hitman: Blood Money a Hitman 2: Silent Assassin) a demoverzí (King’s Bounty, Multiwinia, Pure, PES 2009, Quantum of Solace...) najdete také nacpanou sekci Hry zdarma. Nesmí chybět ani exkluzivní video obsah vytvářený redakcí. Krom dalšího dílu Level TV se těšte na řádku videorecenzí, mezi kterými nechybí ani Fallout 3, Crysis Warhead, Dead Space nebo LittleBigPlanet. Na stejném disku pak najde i další tři přeložené díly unikátního animovaného komiksu Dead Space, interview k téže hře a další lahůdky v podobě dlouhého rozhovoru s režisérem Guillermem del Torem, povídání s tvůrci Tomb Raider: Underword a tak dále.

KOMPLETNÍ OBSAH LEVELU 171 VČETNĚ OBOU DVD. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama