Článek LEVEL 146: Commandos 3 a vánoční nákupy

LEVEL 146: Commandos 3 a vánoční nákupy

Blixa

Blixa

15. 11. 2006 23:21 18
Reklama

Levelu s pořadovým číslem 146 čeká na stáncích již ode dneška. Víkend prodloužený státním svátkem si tak budete již moci užít ve společnosti 132 stran plných informací o hrách a dvou DVD, na kterých opět najdete nejen plnou hru a dema, ale i exkluzivní videa vyrobená přímo redakcí. Pojďme se na to podívat podrobněji...

RECENZE

Na obálce trůní motiv ze strategie Warhammer: Mark of Chaos, kterou uvnitř časopisu samozřejmě recenzujeme, nutno podotknout, že jako první v ČR. Čtyřstránkový článek Michala Rybky vás seznámí se vším podstatným. Celkový počet recenzí v tomto čísle ale přesahuje dvacítku, a tak je jasné, že nechybí ani další velké hity aktuálního vánočního trhu. Předpokládáme, že i vás budou zajímat tak očekávané tituly jako Neverwinter Nights 2, Need for Speed Carbon, Pro Evo 6, Armed Assault, Splinter Cell Double Agent, Battlefield 2142 a další. Co říkáte?

TÉMA ČÍSLA

Téma čísla je tentokrát trochu netradiční. Rozhodli jsme se totiž poradit vám v jakém z internetových obchodů nakupovat hry. V nejrozsáhlejším testu tohoto druhu u nás jsme vybrali deset internetových shopů, objednali z nich hry a na vlastní kůži tak otestovali jejich serióznost a fundovanost. Pokud tedy před Vánoci uvažujete o dárku v podobě počítačové hry, neměli byste náš článek minout. Upozornit musíme ještě na doplňující tématické video na našem DVD, kde vás seznámíme s našimi tipy na zajímavé hry pod stromeček.

PRAVIDELNĚ...

Novinková a preview rubrika je naopak trochu štíhlejší než obvykle, nával předvánočních recenzí zkrátka nelze zastavit. I tak se ale dozvíte zajímavé informace o novém projektu firmy Bethesda Rogue Warrior, v preview na přání se můžete prohrabat novými informacemi o S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl a doporučit vám můžeme ještě exkluzivní povídání o adventuře A Vampyre Story. Z dalších pravidelných rubrik vyzdvihněme třeba článek o Xboxu 360, making of Boulder Dash a hromadu předvánočních soutěží o zajímavé ceny.

DVD A

Datové části našich dvou DVD dominuje plná verze vynikající taktické akce Commandos 3: Destination Berlin v české verzi, která vám určitě vydrží na mnoho prodlužujících se nocí. Nechybějí samozřejmě ani demoverze (Need for Speed Carbon, PES6, Anno 1701, Medieval 2: Total War a mnoho dalších) a ostatní klasické soubory, na které jste zvyklí.

DVD B

Stejně tak doufáme, že už jste si zvykli na unikátní a k prasknutí nacpanou video část našich DVD. Tento měsíc budete postaveni před úkol probrat se více jak čtyřmi hodinami původních redakčních videí a samozřejmě i hromadou trailerů. Kromě nové Level TV (trailer) na vás čekají videorecenze (Neverwinter Nights 2, PES6, Dark Messiah a mnoho dalších), prezentace Fable 2, povídání Honzy Herodese a Radka Friedricha nad deset let starým Levelem, tři machinimy a další a další libůstky. Určitě se máte na co těšit.

Kompletní obsah Levelu 146 se dvěma DVD najdete na této adrese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama