level-144-zabijak-dinosauri-a-premiera-2-dvd
Článek Level 144: Zabiják, dinosauři a premiéra 2 DVD!

Level 144: Zabiják, dinosauři a premiéra 2 DVD!

Blixa

Blixa

22. 9. 2006 22:23 20
Reklama

Tak a je to za námi. Level 144, který na vás bude tento pátek číhat na stáncích je v mnohém výjimečný, ovšem jedna novinka hraje jasně prim – po několika zkouškách jsme zahájili pravidelné vydávání časopisu se dvěma DVD! Jde samozřejmě o velký skok ve vývoji časopisu a výroba videomateriálů, které budou z velké většiny druhé DVD zaplňovat nebude vůbec jednoduchá. Protože vám ale nechceme nabízet jen obyčejný výčet typu "co internet dal", není jiné cesty. A co všechno jsme na vás tedy tentokrát přichystali?

RECENZE 

Léto je již pomalu v trapu a probuzení herních distributorů znamená i tradiční přetlak v rubrice recenzí. Ten byl tentokrát tak markantní, že jsme byli nuceni odložit tradiční téma až do dalšího čísla a věnovat vzniklý prostor nově vycházejícím hrám. První na řadě je exkluzivní recenze na strategii Paraworld, které se chopil Honza Horčík a na čtyřech stranách popisuje svůj názor na tuto dinosauří variaci na slavný Warcraft. V recenzích se ale setkáte i s dalšími hity: jsou tu dvě výborné adventury, Broken Sword: The Angel of Death a Tunguzka: Přísně tajné. Dále plejáda sportovních titulů od EA Sports, čítající FIFA 07, NHL 07, NBA Live 07 a Tiger Woods 07. A v neposlední řadě musíme jmenovat i recenze na překvapivě úžasnou Joint Task Force, očekávaný Just Cause, skvělé LEGO Star Wars 2 a roztomilé The Sims 2: Mazlíčky. 

PREVIEW & NOVINKY 

Rozsáhlá je i novinková a preview rubrika, kde vás seznámíme s našimi dojmy z lipské Games Convention 2006. Na řadu přichází Half-Life 2: Episode 2, Command & Conquer 3, Assassin’s Creed, Stranglehold, World of Warcraft: Burning Crusade a další hitovky. V profilové rubrice jsme si pak povídali s autory Just Cause z Avalanche Studios.

1. DVD 

Na DVD na vás číhá číslo 47. Jak jsme minule slíbili, jako plnou hru vám tento měsíc přinášíme vynikající stealth akci Hitman: Contracts v české verzi. Navrch jsme přihodili ještě volně šiřitelnou, ale objemově pro mnoho lidí neúnosnou multiplayerovou FPS F.E.A.R.: Combat. A samozřejmě i aktuální dema (mimo jiné FIFA 07, Company of Heroes, Just Cause a mnoho dalších), updaty, modifikace, freeware hry a software – zkrátka pravidelný nášup souborů, na které jste zvyklí.

2. DVD 

A co si přehrajete ve svém DVD přehrávači z našeho premiérového video DVD? Co třeba šest videorecenzí (Just Cause, LEGO Star Wars 2, El Matador, atd.)? Nebo snad šestnáct prezentací z Games Convention 2006 (Gothic 3, Command & Conquer 3, Spore, Pro Evo 6, atd.)? To je samozřejmě na vás. Co ale určitě minout nesmíte je čtvrthodinová prezentace Willa Wrighta z GC 2006 s českým dabingem a exkluzivní rozhovory s Jaromírem Bosákem, Jane Jensenovou (Gabriel Knight, Gray Matter) a Stefanem Lampinenem (o Xbox 360 v ČR). A celou tu videománii pak můžete ukončit s pravidelnou Level TV (ukázka) a třiapadesáti nejnovějšími trailery!

Kompletní obsah Levelu 144 najdete na této adrese

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama