level-140-dve-dvd-dve-plne-hry-jeden-zabijak
Článek Level 140: Dvě DVD, dvě plné hry & jeden zabiják

Level 140: Dvě DVD, dvě plné hry & jeden zabiják

Blixa

Blixa

1. 6. 2006 22:58 7
Reklama

140. Level je v mnoha ohledech výjimečným číslem. Příčinou toho je především herní výstava E3 2006, kterou jsme pochopitelně navštívili, a kterou vám zprostředkujeme v podobě unikátního druhého DVD s hromadou původních videí a trailerů. Stejně jako loni přikládáme i letos druhé DVD k časopisu jako bonus, bez zvýšení ceny. Jaká jsou ale konkrétní lákadla Levelu 140?

DRUHÉ DVD

Na druhém DVD najdete v prvé řadě původní videomateriály z E3 2006, které přímo v Los Angeles natočili naši redaktoři, a které pochopitelně nenajdete ani nikde na internetu, ani v jiných časopisech. Dohromady jde o více než pět hodin exkluzivního videa! Konkrétně se můžete těšit na 28 vývojářských prezentací her jako Battlefield 2142, Crysis, Indiana Jones 2007, Just Cause, Medieval 2: Total War, World of Warcraft: Burning Crusade a dalších chystaných titulů. Kromě toho na vás čeká šest dlouhých a zajímavých rozhovorů (mimo jiné o hrách jako Broken Sword 4, Bioshock nebo Hellgate: London), čtyři videorecenze, reportáž z exkluzivní snídaně s Richardem Gariottem a výlet po L.A. s Drakenem. Když k tomu připočtete ještě skoro 90 oficiálních trailerů, vyjde vám více jak 8 hodin videa, což je opravdu něco, co vám nikdo jiný nenabídne...

RECENZE

S přípravou druhého disku jsme sice strávili mnoho bezesných nocí, ale to samozřejmě neznamená, že bychom zanedbali pravidelné DVD, nebo snad dokonce samotný časopis. Obálku zdobí zakrvácený Hitman, což značí jediné – recenzujeme aktuální příběh nájemného zabijáka s kódem 47: Hitman: Blood Money. Kromě toho si tři stránky vysloužila první epizoda FPS SiN: Episodes: Emergence a stejný prostor jsme věnovali i výtečné realtime strategii Rise of Nations: Rise of Legends. Z dalších zajímavých titulů recenzovaných v tomto čísle pak jmenujme například adventuru Paradise a dvě hry založené na aktuálních filmových hitech: Šifru mistra Leonarda a poslední X-Men.

NOVINKY & PREVIEW

Recenze ale přesto musely zákonitě ustoupit informacím z E3. Novinková rubrika se roztáhla na celých dvacet stran na nichž najdete naše dojmy z desítek her představených na E3. Preview sekce je pak ještě rozsáhlejší a naši autoři z LA vás v ní seznámí s peckami jako Bioshock, Spore, Splinter Cell: Double Agent, Tabula Rasa, Command & Conquer 3, Brothers in Arms 3, atd... Společně s přeplněnou novinkovou sekcí zabírají informace z E3 celkem 43 stran a představují tak nejkomplexnější a zároveň nejaktuálnějších časopisecké zpravodajství z této americké výstavy.

TÉMA

Téma čísla pak nabízí pohled na konzole nové generace, konkrétně na Xbox 360, PlayStation 3 a Wii. Souboj těchto přístrojů dozajista ovlivní i hraní na PC, takže jsme se rozhodli nezavírat před tímto tématem oči a naopak jej podrobně zpracovat. Všechny konzole jsme si již měli možnost přímo osahat, takže naše poznatky jsou založeny přímo na praktických zkušenostech.

PLNÉ HRY

Ve druhém odstavci této novinky jsme zmiňovali klasické datové DVD, na závěr se mu tedy budeme věnovat více. Ve 140. Levelu vám přinášíme na disku dvě plné hry – konkrétně propracovanou strategii Port Royale 2 v češtině (Level index: 7z 10) a netradičně i bojovku. Hry tohoto žánru nejsou na PC příliš obvyklé, a proto doufáme, že vás Guilty Gear XX: Reload (Level index: 8,8 z 10) potěší. Kromě toho je pro vás klasicky připraven i výběr hratelných demoverzí, modifikací, updatů, softwaru a dalších zajímavostí.

Kompletní obsah časopisu včetně DVD najdete na této adrese. Trailer upozorňující na obsah prémiového video DVD si pak můžete stáhnout zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama