Hitman: Blood Money Článek Hitman: Blood Money - 2. část

Hitman: Blood Money - 2. část

David Vlach

David Vlach

7. 7. 2006 22:20 2
Reklama

The Murder of Crows

Zbraně k nalezení: Desert Eagle, SLP.40, SLP.40.S, SG552, MP9, Kazo TRG
Odměna: 470 000 $

Připravte se na hodně velké množství civilistů. Hned na začátku si všimněte postavy v masce červeného ptáka. V ruce třímá kufřík s diamanty, jehož získání je součástí vaší mise (Jedná se o úkol nepovinný, ale pro hodnocení SA jej musíte splnit). Následujte tedy červeného ptáka a jakmile zajde do postranní uličky, uspěte ho, vezměte si jeho kostým a tělo ukliďte do kontejneru. Cesta, po které jde je pokaždé jiná, ale ve všech postranních uličkách najdete kontejner. S kufříkem v ruce vyjděte vstříc své první oběti. Mark Purayah II. má svou základnu v severozápadním rohu, vedle starého knihkupectví. U dveří vás stojí stráž oblečená do žlutého ptačího kostýmu. Vejděte dovnitř a vydejte se vpravo až k točitému schodišti. Tady se podívejte do prvního patra a až stráž, která hlídá na schodech odejde, vyběhněte nahoru a schovejte se za dveře. Onu stráž totiž musíte také uspat, nejlépe při její cestě zpět z místnosti. Změňte svůj červený ptačí kostým na žlutý a vstupte do místnosti. Počkejte si až se bude Mark Purayah dívat z okna, přistupte k němu, vytáhněte zbraň a vezměte si ho jako lidský štít. Odpochodujte s ním ven ze dveří, k zábradlí co nejvíce vlevo a shoďte jej dolů.

Po dopadu seběhněte dolů a radši jeho tělo odtáhněte ještě více do rohu, aby jej nemohla vidět stráž z vedlejší místnosti. Poté se vraťte nahoru, na místě kde před tím stál Mark seberte vysílačku a opět kufřík s diamanty. Jakmile seberete vysílačku objeví se vám na mapě pozice zbývajících dvou cílů. Nejprve zamiřte do tichého zákoutí s visícím pianem jen přes ulici od vaší aktuální pozice. Tady vylezte po bednách až k mechanizmu, který drží piáno a umístěte na něj bombu. Slezte zpět dolů a čekejte. Vaším cílem je Angelina Mason, která jednou za čas (opravdu to trvá delší dobu) přijde přesně pod piano. Jakmile se tak stane, odpalte bombu a zamiřte k poslednímu cíli. Ten se může nacházet na třech různých místech. Na tyto místa se lze dostat jen přes noční kluby, které ovšem dovnitř nepustí jen tak ledaskoho. Musíte buď použít zadní vchod nebo si najít lepší oblek. Jeden takový se nachází v centrálním dvoře poblíž hotelu, kde lze vylézt po trubce na balkóny. Tady v jednom pokoji pospává číšník a jeho oblek leží na zemi před ním. V klubu zamiřte do horního patra, cesta vede většinou přes kuchyň. Než vejdete do místnosti, kde se ukrývá Raymond Kulinsky, ujistěte se že stojí zády k vám. Připližte se k němu a vezměte si ho jako lidský štít. Dojděte s ním až ke schodišti a hoďte ho dolů. Vraťte se zpět pro svůj oblek, vezměte si kufřík a opusťte karneval jižním východem.

You better watch out…

Zbraně k nalezení: SLP.40, TMP
Odměna: 400 000 $

Oba dva vchody do rezidence jsou monitorovány bezpečnostními kamerami. Tu u výtahu, lze jednoduše přelstít tak že se přilepíte na zeď a vstoupíte do výtahu společně s dalším hostem. V horním patře si všimněte opilého Santy za oknem. Počkejte až host odejde a přeskočte na balkónek. Ještě si dejte pozor na stráž, která občas přijde a sleduje noční jezero. Santu uspěte injekcí, vezměte si jeho kostým a tělo odhoďte do mrazáku v kuchyni. Napusťte jed do párku a vezměte si ho. V další místnosti seberte s poličky afrodiziakum. Teď zamiřte k baru a promluvte si s barmanem. Za nějakou chvilku přijde číšník a přinese prázdnou skleničku, do které nalijte afrodiziakum. Číšník ji pak odnese mladému Binghamovi. Afrodiziakum začne za chvíli působit a Chad odejde společně s jedním se zajíčků si trochu užít. Následujte ho k pokoji a po ukončení radovánek až na balkónek. Tady do něj strčte a nechte jeho tělo volně padat několik metrů dolů. Mimochodem odsud je krásně vidět na bazének, který předtím využíval ke koupeli. Jedna rána z vaší pistole by bazének vypustila do zamrzlého jezera dole. Ale to již není potřeba ;) Teď se vydejte do místnosti, kde je centrála bezpečnostní ochranky. Je to v zaměstnaneckém patře a v místnosti se nachází i video od bezpečnostních kamer. Na druhém konci místnosti jsou dveře, které musíte, až se nebude nikdo dívat, vypáčit a vyběhnout po schodech nahoru. Tady se koukejte klíčovou dírou dokavaď nepřijde stráž. Vyčkejte až dokouří, otočí se a půjde zpět. To je vaše šance k zákroku pomocí uspávací injekce.

Seberte uniformu a tělo nechte ležet kde je, protože sem stejně nikdo jiný nepůjde. Přes ateliér dojděte až do studia, kde hlídá jeden člen ochranky. Na stole je kazetu, kterou potřebujete získat. Můžete buď počkat až od ní půjde pryč a rychle jí sebrat nebo si trochu pomoci a zhasnout. S kazetu pokračujte až do Havillandovi ložnice. V případě, že není na balkóně, na něj počkejte někde v rohu. Pokud je na balkóně, připravte si párek, otevřete dveře hoďte párek psovi a počkejte až bude po něm. Pak se připližte k vaší poslední oběti a strčte jí s balkónku dolů. Cestou zpět si vyzvedněte oblek v kuchyni a dejte si pozor ať vás nikdo nevidí vycházet. Na závěr ještě jedna maličkost. Všimli jste si při načítání téhle mise, že kromě dvou jmen se tam nachází také otazník? Toto místo totiž patří jednomu konkurenčnímu zabijákovi, který byl vyslán společností Franchize, aby vás zneškodnil. Tedy spíše zneškodnila, protože se jedná o ženu a to docela svůdnou. :-) Je to jedna z lehkých žen, které jsou v pokojích, pokud s ní půjdete dovnitř a otočíte se k ní zády, vytáhne na vás injekci a vaše cesta bude u konce. Mimochodem myslím, že její tetovaní na stehně mluví za všechno ;)

Death On The Mississippi

Zbraně k nalezení: Snub Nosed, Bull. 480, FN-2000, Shotgun
Odměna: 470 000 $

Tentokrát před sebou máte dokonce sedm cílů, což je obzvláště na obtížnost Pro docela peklo. Vyběhněte po schodech na první palubu a běžte kolem pravého okraje až ke kolesu. Tady přeskočte na druhou stranu a nalákejte k sobě hlídkujícího námořníka. Až k vám přijde vytrhněte mu zbraň a srazte ho k zemi. Vezměte si jeho uniformu a jeho tělo hoďte přes zábradlí do vody. Všimněte si prvního člena gangu, který hlídkují o patro výše. Vylezte po dřevěném plotu nahoru a počkejte si až bude vycházet ze dveří. Vytáhněte revolver a vezměte si ho jako lidský štít. Odpochodujte s ním až k místu, kde jste vylezli a hoďte ho dolů. Pokud ho to nezabilo, tak slezte a hoďte jeho tělo přes palubu. V místnosti, kterou chodil kontrolovat se nachází narozeninový dort a jeden číšník. Číšníka musíte v tichosti omráčit (pozor má nůž), vzít si jeho šaty a tělo uložit do chladícího boxu. Do dortu píchněte uspávací injekci. V horním patře na vás čekají čtyři cíle plus tři civilisté, takže musíte jednat rychle a přesně. Nejprve se postarejte o gangstera s brokovnicí, který hlídá vchod. Jakmile se opře o zeď, připližte se k němu ze zadu a s pistolí v ruce jej před sebou doveďte k blízkému zábradlí. To je sice nízké a pravděpodobně jej jen omráčí, ale důležité je, že nebude nikomu na očích. Další cíl chodí na obchůzky kolem horní paluby a skrz kajutu. Jeho cesta vede přes střežený vchod takže si dejte pozor aby vás neviděl jak odstraňujete stráž. Nejlepším řešením je použít na něj stejnou taktiku jako na minulý cíl. Nebo můžete zamířit na levou část paluby, kde se jeden z číšníků občas stojí opřený o zábradlí. Shodit nejprve číšníka a pak si tu počkat na hlídkujícího gangstera. Jen si dejte pozor až ho budete házet dolů, protože by mohl dopadnout na druhou palubu. Doporučuji házet tělo spíše více vlevo.

Nyní už je uvnitř jen jeden gangster a kapitán Skip Muldoon. Tomu můžete donést sedativy napuštěný dort a jeho tělo pak odtáhnout a hodit přes palubu. Na zbylého gangstera si počkejte na záchodě a buď jej uspěte injekcí nebo ho za pomocí pistole doveďte k okraji paluby po svých. V kapitánově místnosti ještě nezapomeňte vzít z trezoru fotky. Teď vás ještě čekají další dva gangsteři na nižších palubách. Vezměte si proto zpátky svůj oblek a jděte ke kajutám pro cestující na první palubě. Tady počkejte až dáma odejde z pokoje a za chvíli i váš cíl. Následujte ho až k místu kde se opře o zábradlí. To bude jeho veliká chyba a vaše veliká příležitost. Poslední cíl se nachází v kotelně, kam máte jako civilista přistup zakázán. Takže se raději vraťte pro oblek námořníka a po dokončení zakázky se dojděte zpět převléci. U kotle se buď kotelníkovi vyhněte nebo jej vezměte jako štít a hoďte do kotle. Váš poslední cíl se rád kouká u zábradlí na pracující písty motoru, takže ho při té příležitosti přehoďte přes zábradlí dolů. V místnosti se ale nachází ještě jeden technik, který by vás mohl vidět. Doporučuji jej buď odstranit stejným způsobem jako kotelníka nebo si jen počkejte, až se nebude dívat. Úniková loď se nachází na zádi a pokud k ní začnete utíkat, i když vás někdo uvidí, bez problémů se vám podaří uprchnout. Získat u téhle mise hodnocení Silent Assassin je velice těžké, ale pokud budete opatrní a všech těl se zbavíte hozením přes palubu do vody, mělo by se vám to podařit.

…Till Death Do Us Part

Zbraně k nalezení: Six Shoter, Brokovnice, Puška na slony
Odměna: 500 000 $

V této misi můžete venku střílet a nosit zbraň aniž by vás někdo napadl. I když vám to vlastně bude k ničemu. Na začátku si můžete všimnout trojice vidláků, kteří se snaží zastřelit krokodýla. Krokodýl tam opravdu je vidět a pokud si vezmete brokovnici, můžete ho i zabít. V chajdě nalevo počkejte na opilce a až upadne do poctivého opileckého spánku, vezměte mu pozvánku na svatbu. Ta vás opravňuje ke vstupu do sídla. Uvnitř si promluvte s nevěstou a jakmile odejde, otevřete si paklíčem dveře nalevo a schovejte se ve skříni. Tady vydržte dokavaď nepřijde kněz. Jeho oblek vám totiž zaručí přístup po celém spodním patře a také na hřbitov. Jeho tělo uložte do almary a nezapomeňte si vzít bibli a klíče od vznášedla. V novém převleku zajděte na toaletu a vypáčte zámek na dveřích nalevo. Tady hlídkuje stráž, neměla by vás vidět jak jdete po schodech nahoru. Po něm vyběhněte až na půdu a tam připevněte bombu k mechanizmu, který drží křišťálový lustr. Je to ten nalevo. Stejnou cestou jděte nepozorovaně zpět a zamiřte do hlavního sálu. Jakmile bude ženich hrát na klavír, odpalte nálož.

Alternativním způsobem tiché eliminace (ovšem nehodnoceným jako nehoda) je otrávení dortu, který chodí ženich ujídat. Jen si musíte dát pozor na číšníka, který občas přijde pro pití a vynést odpadky. Dále je na řadě otec nevěsty. Ten se občas chodí procházet na hřbitov k hrobu svého čerstvě zemřelého bratra a pak kousky kuřat krmí aligátory. Rychlý způsob jak jej zneškodnit je počkat si na něj, u dveří, ze kterých vychází a shodit ho z malých schůdků napravo od dveří. Je to sice jen asi necelý metr, ale Pappy pád nepřežije. Další možností je následovat jej v převleku kněze až na hřbitov. Tady se nejprve musíte zbavit stráže, která sedí v severní chajdě a kouká z okna. Píchněte jí uspávací injekci a její tělo nechte ležet, nikdo k ní nepřijde. Pak vyčkejte než začne Pappy krmit aligátory a hoďte ho za nimi. Další možností jak zneškodnit tento cíl formou nehody je nastražení nálože nad jeho pokoj. Je to pokoj v prvním patře, který hlídá trojice strážných. Uvnitř je na zdi připevněná velkorážní puška na slony. Nálož musíte umístit na půdě v místě kde se od vámi bude nacházet onen pokoj. Pak už jen čekejte než se tam Pappy vrátí a odpalte nálož. K útěku můžete použít vznášedlo, kterým přijel kněz, pokud jste mu tedy nezapomněli vzít klíče.

 

Hitman: Blood Money - 2. část
i Zdroj: Hrej.cz
Hitman: Blood Money – HREJ! SPECIÁL

Unikátní speciál k dalšímu dílu famózní série Hitman! Sledujte videorecenzi, čtěte klasickou recenzi PC i PS2 verze, shrnutí historie Hitmana, ale i zamyšlení nad morálním poselstvím, které povolání nájemného vraha přináší…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama