e:LIGA zná složení finalistů
i Zdroj: Hrej.cz
FIFA 21 Článek e:LIGA zná složení finalistů

e:LIGA zná složení finalistů

Nicolas Heller

Nicolas Heller

30. 3. 2021 07:15

Semifinále je minulostí! Ve dnech 24. až 28. března odehrály všechny celky e:LIGY zápasy, v nichž se rozhodlo, kdo ze čtveřice semifinalistů postoupil do Grand Finále, kde se v barvách svého týmu pokusí získat výhru ve výši 150 000 Kč. Semifinále bylo rozděleno do tří hracích dnů, v nichž se týmy rozdělily do skupin.

Reklama

Rozdělení skupin:

V rámci každého týmu se utkali čtyři hráči proti sobě každý s každým systémem 2x BO1. Vítěz skupiny (případně dva, pokud tým nikoho už nenominoval do finále) pak postoupil do Grand Finále e:LIGY, kde bude daný klub reprezentovat.

Všechny hrací dny byly živě vysílané na twitch kanále e:LIGY nebo přes červené tlačítko hbbTV na ČT Sport a nechyběl ani profesionální komentář od Filipa “Koozy” Lejčka a Jana Pěrušky.

IFrame

Hráči esportové sekce Baníku neuspěli

Za FK Jablonec bojovali o jedno postupové místo hráči Suchos95, Danour, El_Kosinero a Ruzisss. Výkony hráčů byly velmi vyrovnané a o postupu Suchose95 rozhodl jediný bod navíc, který získal díky remíze s druhým Danourem. V Grand Finále tak doplní Peposlava.

Jedno postupující místo bylo i v kádru FC Baník Ostrava. Ze čtveřice Boleks, Teach, Dalish a Va6ek7 se z výhry radoval první jmenovaný, který semifinálové odpoledne ovládl se 14 body. Zároveň jako jediný v Ostravě zvládl turnaj bez jediné prohry. Jeho spoluhráčem bude Totikjepan.

Mladá Boleslav nenominovala žádné hráče přímo do Grand Finále, což dalo volné pole rovnou dvěma gamerům. SteeKing a Doli97 předvedli dominantní hru nad dvojicí Sirisetsedm a Marasuchy03, a tak po jasné bodovém náskoku oblečou dres středočeského klubu.

V FC Slovácku o postupu nerozhodly body, ale lepší skóre. Kordaaas a Bohy10 po čtyřech výhrách, jedné remíze a prohře měli naprosto stejné body. Naštěstí pro Kordaaase uhrál zápasy se skóre 17:7, čímž ho 2 góly navíc poslali do Grand Finále za nominovaným Modrim.

AC Sparta Praha nominovala do Grand Finále jejich jedničku Emericksona. Jeho spoluhráčem bude TheJohny, další Sparťan, kterého Pražené nominovali do semifinále a během středečního večera předvedl poměrně jednoznačné výsledky se skórem pět výher a jedna prohra.

Posledním týmem, co zná své dva reprezentanty je MFK Karvinná. Skupina byla výsledky dost vyrovnaná, ale ze čtveřice hráčů se nakonec nejlépe umístili K1leris a Efik, kteří tak oblečou karvinský dres v Grand Finále.

Slavií nasazený DRMi10 potvrdil roli favorita

Sobotní semifinálová utkání zahájily Teplice, kde se o postupové místo rvali hráči FKTSobla, Aubik, Fordak a Chody. Dominantní výkon předvedl první jmenovaný efotbalista, který se skóre 17:6 a 14 body urval postup a obleče tak klubový dres v Grand Finále spolu s nominovaným Dalasem.

V Příbrami mohli postoupit dva hráči, a bylo poznat, že všichni měli vysokou motivaci. Diváci mohli být svědky velmi vyrovnaných soubojů a o postupu paradoxně rozhodly nejen výhry, ale i remízy. Dzanny11 jako jediný ze skupiny nepoznal hořkost porážky, za to uhrál dvě výhry a čtyři remízy. Druhý postupující rostak měl stejný počet výher, ale dvě remízy a jednu prohru.

Vršovický klub Bohemians Praha 1905 dohrál zbytek zápasů o den později oproti původnímu plánu kvůli problémům se servery EA. Bezkonkurenční fotbal předvedl Almosteq, který tak bezprecedentně urval jediné postupové místo do Grand Finále. V něm si zahraje po boku nasazeného M4tk05.

Ve Zbrojovce Brno hráli o postup dva hráči. CzKoudy17 měl dobrou formu a skoro bez zaškobrtnutí se mu podařilo postoupit z prvního místa. Druhý Kavvwi už to tak jednoznačné neměl, ale díky dvoubodovému náskoku z remíz se nakonec mohl radovat, že obleče brněnský dres.

Slavia Praha nasadila do Grand Finále svou jedničku z esportové sekce Kobbyho, a tak se čtveřice semifinalistů poprala o pouhé jedno postupové místo. To ale obsadil favorit a další nominovaný hráč z pražského celku DRMi10. O postup se ale musel pořádně porvat s týmovým kolegou CptKubajzem, jelikož oba měli 13 bodů. Rozhodlo DRMiho10 skóre, které měl o 4 vstřelené góly vyšší.

Robiiino si přinesl formu z klubových kol i do semifinále týmu Slezský FC Opava a naprosto jej ovládl. Pět výher a jediná remíza mu zajistily jednoznačný postup do Grand Finále. Mezi ním a druhým postupujícím Rakem vznikla devíti bodová propast, i tak ale spolu budou hrát o vysoké prize money ve finále.

RIIJK a Seron nedali soupeřům šanci

Libercem nominovaný PanPeca naprosto ovládl semifinále. Po čtyřech výhrách a dvou remízách urval se 14 body první a jediné postupové místo a zahraje si společně se Sajmonowyczem v Grand Finále.

Konkurenci neměl ani RIIJK v semifinále FASTAV Zlín. Své soupeře válcoval gólovou smrští a nedával jim příliš šance ke vstřelení branky. Pouze se SchmityTheGoat uhrál jednogólovou remízu, která mu překazila čisté konto. Nakonec po skóre 31:5 doplní ve finálové sestavě nasazeného Huhnaka.

Viktoria Plzeň nasadila do Grand Finále českou jedničku T9Lakyho, a tak se v semifinále hrálo o jedno postupové místo. To po poměrně vyrovnaných zápasech získal Ondra17, který za sebou nechal trojici Mattys, Meli a Lukas22.

Taky v Českých Budějovicích mohl postoupit jen jeden ze čtveřice semifinalistů. Tři hráči ale předvedli nejvyrovnanější výkony v celém semifinále. Ballumi10, Patyno a iG.kucera skončili s naprosto stejnou zápasovou bilancí a 11 body. S nejlepším poměrem vstřelených a inkasovaných gólů ale skončil Ballumi10, který si díky tomu zahraje finále s nominovaným Slapim.

V Pardubicích se zdařilo talentovanému mladíkovi a ostře sledovanému hráči Seronovi. Začátek semifinále ale nezahájil podle představ, protože hned v prvním zápase bezgólově remizoval s druhým umístěným Krajdou. Nakonec si ale zpravil chuť a po čtyřech výhrách a dvou remízách obleče pardubický dres spolu s Mikim.

Taky Sigma Olomouc nominovala do Grand Finále svou klubovou esportovou jedničku Ritzyho, a tak se o postupové místo poprali hráči Johnnytaborak, Typci, MorCaJs a Abyss. Oba nasazení hráči ze Sigmy - Typci a MorCaJs, uhráli 9 bodů, ale ani jednomu z nich se nakonec nepodařilo postoupit. O postupu rozhodla jedna remíza a jediný bod. Johnnytaborak paradoxně uhrál jediný bod, který ho poslal do finále s posledním Abyssem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama