Dobijte si výhodně svou PlayStation peněženku na Herní-kupony.cz
i Zdroj: Herní kupóny
Článek Dobijte si výhodně svou PlayStation peněženku na Herní-kupony.cz

Dobijte si výhodně svou PlayStation peněženku na Herní-kupony.cz

Komerční sdělení
8. 6. 2022 12:50

S Herními kupony pořídíte hry bez cenového navýšení, rychle a bezpečně - třeba i bez použití platební karty. Stačí dobít svou PlayStation peněženku a vybrat si jednu ze stovek her na PlayStation Store, na které právě probíhají letní výprodeje!

Reklama

Hry za výhodné ceny

Ať jste vlastníkem PS5 nebo starší generace konzole, díky letním slevám na PS Store v současnosti nakoupíte kultovní hry za skvělé ceny, nebo je s předplatným PlayStation Essential získáte zcela zdarma. Jako příklad můžeme zmínit třeba Fifu 22 a God of War, které Sony nabídlo v rámci svého předplatného úplně zdarma.

Na PlayStation Store seženete i další klasiky jako je Assassin's Creed Odyssey, The Last of Us 2, GTA Trilogy, Zaklínač 3, Mass Effect nebo Marvel's Spider-man. V letní okurkové sezóně se to výprodeji a různými slevovými akcemi na Storu jen hemží. Stačí dobít PlayStation peněženku a můžete snadno dohnat všechny herní resty z minulosti.

Steam peněženka, Netflix a Voyo

Herní kupony nabízí poukazy i pro majitele PC nebo fanoušky seriálů. Na Herních kuponech si během minuty dobijete Steam peněženku nebo zakoupíte předplatné na nejpopulárnější streamovací platformu současnosti - Netflix. 

Tomuto seriálovému gigantovi sice konkurence pomalu začíná šlapat na paty,  pro diváka je to ale jen dobře. Například česká VOD platforma Voyo chytře sází výhradně na domácí publikum a tvorbu nových původních seriálů inspirovanými skutečnými událostmi jako je Iveta, Případ Roubal nebo Jitřní záře.

Nákup her bez platební karty

Další výhodou Herních-kuponů je možnost platby několik různými způsoby. Od platby SMS přes mobil, Google Pay nebo Apple Pay, online kreditní kartou přes klasický bankovní převod. Kupon lze také pořídit ve fyzické podobě v trafikách sítě Traficon nebo na terminálech SAZKA.

Okamžitá aktivace kuponu

Uplatnit kupon vám zabere jen několik málo vteřin. Jednoduše jako způsob platby zvolíte platba “kuponem”. Pak už stačí jen vložit kód z kuponu a máte hotovo.

Speciální dárková balení

Jestliže chcete herní poukaz koupit jako dárek pro hráče, můžete při objednávce zvolit dárkový vzhled, který si poté necháte poslat buď e-mailem a vytisknete si ho sami, nebo jako fyzický poukaz vytištěný na pěkném kvalitním papíře včetně obálky. Získáte tak skvělý dárek, za který si obdarovaný pořídí v dané částce přesně to, co bude potřebovat. 

Herní-kupony.cz výhody nákupu

  • Ceny vždy bez navýšení
  • Největší oficiální prodejce kuponů
  • Česky mluvící zákaznická podpora
  • Doručení kuponu ihned
  • Možnost platby různými způsoby
  • Dárkové vzhledy kuponu
Dobijte si výhodně svou PlayStation peněženku na Herní-kupony.cz
i Zdroj: Hrej.cz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama