dlc-mix-pistole-a-porsche-k-tomu
Max Payne 3 Článek DLC mix: Pistole a Porsche k tomu

DLC mix: Pistole a Porsche k tomu

Maggot

Maggot

2. 8. 2012 22:33 3
Reklama

To vám povíme, najít slušné DLC je v posledních týdnech vcelku problém. Jasně, pokud hrajete výhradně multiplayerovky, máte takřka nepřeberné množství různých doplňků a serepetiček, najít ovšem solidní porci dodatečné zábavy pro jednoho hráče, to dá práci! Co naplat, hráči jsme všichni, ať už preferujeme přítomnost virtuálních živých, či umělých. Podívali jsme se na zoubek několika posledním přídavkům, které byste rozhodně neměli přehlédnout.

Forza Motorsport 4 - Porsche Pack

Xbox Live: 1600 MS

Majitelé jízdní simulace Forza Motorsport 4 zažili vcelku nedávno svou vlastní verzi celosvětově uznávaného svátku. Krom tradičních balíčků o deseti vozech se totiž dočkali i velkého rozšíření s cejchem Porsche. Automobilka ze Stuttgartu totiž sponzorovala kompletní obsah 30 staronovými vozy, které se objevily teprve až teď, díky tahanicím o licenci s EA. Krom toho na vás čeká porce nových achievementů, ale také solidní přísun dalších závodů a šampionátů, které jsou paradoxně největším lákadlem balíku? Proč? Protože Ferdinand!

Oněch 30 vozů totiž není úplně nových. Jen 7 z nich se poprvé objevilo v sérii Forza Motorsport, zbylých 23 pak dobře znáte z předešlých dílů. Pravda, všechny modely jsou dokonale vymodelované, stejně tak zvuky motorů patří stále k tomu nejlepšímu, co si můžete v obsáhlých řadách konkurence vyslechnout. Skutečně je tohle odpovídající obsah za cenu 1600 MS bodů? Pro zaryté fanoušky rozhodně, pro běžné hráče nikoliv. Potěšující je posléze zejména mix originálně navržených závodů a šampionátů, které se posouvají z dob prvních modelů, až do žhavé současnosti.

Hodnocení: 6 / 10

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 2

Steam: 13,99€ | Xbox Live: 1200 MS | PlayStation Store: 390 Kč

Málokdy se stává, že by Activision hráče překvapil zrovna cenou. A skutečně se zdá, že se vývojáři poučili, jelikož druhá kolekce dodatečného obsahu pro akční Modern Warfare 3 nezaostává novinkami, ani cenovkou samotnou. V balíčku za 1200 MS bodů (DLC se čerstvě objevilo i na PC a PS3) získáte obsah zaměřený zejména na jednotlivce a hráče věnující se spíše vlastnímu egu, než svému týmu. Cože? Ale no tak, copak vás neláká nový Face Off mód, v němž se hraje jeden proti jednomu hráči, případně v párech?

Vše je tedy uzpůsobeno pro hraní v minimálním počtu lidí, včetně pětice rozlohou minimalistických map. Když je totiž poctíte návštěvou v kompletním obsazení obou týmů, začnou se dít věci a na těch několika desítkách metrů čtverečných skutečně není k hnutí. Mapy jsou podpořeny i dvěma originálními misemi pro kooperační režim Special Ops. Jmenovitě je to Iron Clad, kde doprovázíte tank ulicemi Hamburku, v misi Kill Switch pak navštívíte ruské doky, kde musíte odpálit EMP bombu. Balík sám o sobě nabízí skutečně naditou porci obsahu, pakliže se ovšem řadíte mezi aktivní hráče multiplayeru. Stojíte-li na opačné straně barikády, berte nohy na ramena.

Hodnocení: 7 / 10

Battlefield 3: Close Quarters

Origin: 14,99€ | Xbox Live: 1200 MS | PlayStation Store: 405 Kč

Zapomeňte na vše, co jste v módu více hráčů akce Battlefield 3 doposud viděli. Tedy respektive to, čím se hra prezentuje. Základem balíčku Close Quarters je čtveřice velice těsných map, kde nenajdete vozidla, zároveň ale nepotřebujete svůj tým, jelikož jde hlavně o vás a vaše schopnosti ovládat kvéry. Náhodné respawny, udržovaný chaos, padající omítka a brokovnice na prvním místě, toto jsou hlavní domény balíku Close Quarters, který ve hráčích udržuje neustálé napětí díky rychlé akci, která si ovšem stále drží osobité cítění Battlefieldu takového, jaký jej znáte.

Zároveň se sluší dodat, že máte-li rádi vozidla, či nebeské rajtování ve stíhačkách, Close Quarters lze bez jakýchkoliv výčitek vynechat. Tím byste se ovšem mohli připravit o dalších deset zbraní, nový režim, postavený přímo pro nové mapy, další psí známky a úkoly. Úplně nový (respektive převzatý od konkurence) je mód Gun Master, kde se zbraň ve vašich rukách změní po každém zabití. Pravdou zůstává, že Gun Master funguje spíše na nových mapách, na starých se mění v otravnou honičku a hru na slepou bábu. Co se týká hodnocení, platí stejná rovnice jako výše.

Hodnocení: 7 / 10

Max Payne 3: Local Justice

Xbox Live: 640 MS | PlayStation Store: 190 Kč

Max Payne si trošku vyhodí z kopýtka a celý svět se z toho již několik týdnů sbírá ze země. Není divu, byla to jízda, která ale nekončí! Balíček Local Justice totiž ještě více rozšiřuje již tak zábavný multiplayer třemi novými mapami a dalšími detaily, které jsou pro velkou část příznivců příběhové kampaně absolutní zbytečností. Pakliže vás ovšem zabíjení živých hráčů (ve hře!) alespoň částečně zajímá, Local Justice na vašem pevném disku rozhodně najde využití. Všechny tři nové mapy jsou vytvořeny na základě úrovní z pozdní části hry.

Čeká na vás tedy hotel Imperial Palace, neméně těsná Departure Lounge, ale také vězeňská 55th Battalion HQ, kde lze krom tradičních módů hrát i masivní Gang Wars. Praví mrchožrouti rozhodně využijí i novou schopnost zvanou Light Fingers, pomocí níž šacujete mrtvá těla ještě rychleji. K ruce posléze máte i útočnou pušku M4, která příjemně vyplňuje prázdný prostor mezi silnými kulomety a rychlými samopaly. Milovníky nejnovější oděvních trendů potěší i nová frakce policejního oddělení města Sao Paulo. Mapy by místy potřebovaly ještě trošku poladit v rámci dizajnu, když ovšem vezmete v potaz cenu balíčku, nelze si stěžovat.

Hodnocení: 7 / 10

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama